pondělí 31. srpna 2015

Kožená zástěra

Kožená zástěra

Pracovní zástěra kovářská kožená Ochranná pracovní zástěra z hovězí štípané kůže - kovářská. Ochrana proti náhodnému dotyku s plamenem, odstřikujícímu roztavenému kovu. V našem e-shopu najdete širokou škálu pracovních zástěr, od jednorázových zástěr, přes keprové – textilní zástěry (např. Krátká keprová zástěra ), bílé zástěry pro gastronomii. Zapínání vzadu na pásky.


Pořiďte si kompletní výbavu na svařování! V kategorii pracovní oděvy pro svářeče najdete: svářečská blůza a svářečské kalhoty. Nastavitelné pásy na pase a krku s pevnými přezkami a cvoky. Kožená zástěra _Cognac.


Baristická zástěra , číšnická zástěra , zástěra na vaření, barmanská zástěra , grilovací zástěra , kožená zástěra. Sluchátka Silverline - 30dB. Zástěry pro každou profesi.


A s každým obléknutím do ní vpisujete další příběh. Ručně vyráběná kožená zástěra je určená pro profesionály, tak i domácí hobby kutily či vášnivých nadšence řemeslné výroby, barmanů, holičů apod. Zavěšení na krk u běžných zástěr ze kterého bolí celý krk a hlava je u zástěry z naší dílny vyřešeno jiným způsobem a díky tomuto originálnímu řešení je velice pohodlná a bez problémů nositelná celý.


Kvalitní kožená zástěra , která chrání tělo před žárem a jiskrami. Jedná se o skvělou pomůcku při sváření a dalších nebezpečných, ručních pracích. Kvalitní zástěru ocení každý, kdo si v létě rád pochutná na grilovaném mase či zelenině. DPH s připočtením dopravného.


Náklady na dopravu u engelbert strauss. Pokud je Vaše objednáv. Prohlédněte si i další pracovní oděvy a ochranné pomůcky nejvyšší kvality. Pracovní kožená zástěra pro ochranu proti odletujícím žhavým částicím. Vhodná pro svářeče, brusiče, kováře apod.


Svařovací kožená zástěra. Ochranná zástěra s nastavitelnýmy popruhy pro pohodlné nošení. Logo Vašeho podniku (štočku - raznice) Vám necháme zakázkově vyrobit dle Vašich požadavků a přání.


Kožená zástěra

Cena raznice je vždy individuální podle velikosti a složitosti loga. KANSAS popis: KANSAS je z kůže,která má extra voskovou vrstvu pro lepší ochranu zástěry. Je z pružné kůže a proto je velmi pohodlná na nošení.


Kansas kožené zástěry jsou vybaveny vysoce kvalitními pásy a popruhy z kůže. Svářecí zástěra , krytá ramena, délka pod kolena. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Novinka Doporučujeme Doprava zdarma. ERVA zástěra kožená pro svářeče s nárameníky, hovězí šedá štípenka 132x84cm. Smith s kapsou - hnědá. Luxusní kožená zástěra s kapsou, kterou budete nosit s hrdostí.


Perfektně se hodí nejen na vaření, ale například i na barbecue. Díky praktické kapse m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky