čtvrtek 7. května 2015

Kombinovaný sporák gorenje nerez

Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby. U retro sporáků design Classico. Doprava zdarma Hvězda EURONICS.


Energetická třída A Horký vzd. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií.

Kombinovaný sporák Amica stará o životné prostredie a okrem najnovších technológií zavádza tiež pre ekologické riešenia. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Sporák je vybavený plynovými horákmi s jednoduchým zapaľovaním s. Proto to označení kombinovaný sporák.


Elektrická trouba sporáku opět nabízí různé možnosti přípravy pokrmů. Ať je to grilování nebo PlusSteam technologie.

Vyberte si ten nejkvalitnější kombinovaný sporák ze značek jako je Mora, Amica, Gorenje nebo Bosch. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Horký vzduch Vlastnosti HomeMade tvar Všechny přednosti pečení v pecích na dřevo Charakteristický kulatý tvar je jednou z nejvýhodnějších vlastností sporáků Gorenje. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for gorenje and gorenje fridge freezer.


Přístroj je tvořen plynovou varnou deskou a elektrickou troubou. Snadno se ovládá a nabízí mnoho moderních funkcí, které se postarají o výborné výsledky pečení i bezpečnost používání spotřebiče. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Přednosti: hořáky s termopojistkou, elektronické zapalování, funkcí, časovač, kruhové těleso, ventilátor, gril, praktický úložný prostor, jednoduše čistitelné dveře. Varné zóny a trouba jsou ovládány otočnými voliči, hodiny IconLed uprostřed jsou ovládány dotykově. Trouba disponuje funkcemi: horního a. Prístroj je tvorený plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou. Variť ako šéfkuchár môže byť jednoduché.


Stačí štipka kreativity a sporák Gorenje s plynovou varnou platňou sa postará o ostatné. Veľký povrch BigSurface, výkonné horáky ChefBurners a ďalšie pokrokové vlastnosti vám pomôžu pri tých najbláznivejších nápadoch pri varení.

Zapáľte v sebe inšpiráciu a prekvapte. S tým správnym vybavením je práca v kuchyni úplná hračka. Varné zóny a rúra sú ovládané otočnými voličmi, hodiny IconLed uprostred sú ovládané dotykovo.


Rúra disponuje funkciami: horného a dolného. Sporák spadá do energetické třídy A se spotřebou energie kWh. Sporák disponuje plynovými hořáky s elektrickým zapalováním a pojistkou plynu.


Z funkcí musíme vyzdvihnout Aqua Clean, což z názvu napovídá – snadné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky