pondělí 25. května 2015

Vánoční krabice na cukroví

Krabice na dorty a cukroví. Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies. Vánoční cukroví , drobné pamlsky, které nechybí během Vánoc na mísách a tácech v žádné domácnosti. Péct by se většinou mělo i tři týdny před svátky, aby se uleželo a změklo. Mezi nejklasičtější vánoční cukroví patří perníčky, linecké cukroví , vanilkové rohlíčky, pracny nebo vosí hnízda.


Na dorty jsou potřeba i pěkné krabice , je zde široká nabídka klasických i zdobených krabicod nejmenších až po největší velikosti včetně speciálních krabiček na muffiny, pralinky a makronky.

U krabic je možné objednat dno potažené PP folií proti promaštění. Luxusní krabice na cukroví s barevným potiskem a okénkem. Další vánoční recept, který rozhodně nesmí chybět v tomto vývěru je recept na strojkové cukroví. Existuje mnoho receptů na strojkové cukroví , tedy cukroví připravené pomocí masového strojku s nástavcem na cukroví. Známe těsto ořechové, vanilkové, pudingové, kokosové … toto je recept na máslové těsto.


Ať už to první nebo to druhé, máme pro vás spoustu receptů na jednoduché i náročnější vánoční cukroví , ze kterých si jistě vyberete! Skladujte a přenášejte jídlo v cukrářských krabicích a krabicích na potraviny. Mají ideální rozměry a díky chytré konstrukci se s nimi snadno pracuje.

Koupit si u nás můžete krabice na výslužku s uchem, dortové krabice ve velikostech, krabice na zákusky nebo o Vánocích oblíbené krabice na cukroví. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabice na cukroví za TOP ceny nebo krabice na cukroví pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabice na cukroví , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití.


Vybírejte z naší široké nabídky papírových krabic na cukroví. Vždy máme skladem dortové krabice , nosiče zákusků, krabičky na svatební výslužky i velké krabice pro cukrářskou výrobu. Sortiment doplňují kvalitní krabice na pizzu a speciální rozvážkové termo tašky na pizzu. Nechybí ani jednoduchý recept na Masarykovo cukroví.


Ve výběru najdete i zajímavé recepty na nepečené cukroví , které zvládnete připravit i na poslední chvíli. Jednou z velkých letošních novinek týkajích se našich kolekcí jsou zcela nové krabice. Snažili jsme se, aby zasílání i manipulace s cukrovím byla co nejlepší, proto jsou krabicce pevnější než v minulých letech. Jejich rozměr byl sjednocen pro všechny kolekce, což ovlivnilo váhu kolecí, které se zvýšilo.


Není proč váhat… Vyzkoušejte naše skvělé recepty na vánoční cukroví z mrkve! Cukroví , kterému dodává příjemnou nasládlou chuť nikoli med či cukr, ale mrkev, můžete tvořit i ve slepované verzi. Použijte například domácí meruňkovou marmeládu. Ta si totiž s mrkví skvěle rozumí!


Kvalitní velmi pevná cukrářská krabice , dvoudílná (dno a víko).

Vyrobena z kvalitní velmi pevné hnědo-hnědé třívrstvé papírové lepenky. Dodáváme v rozloženém stavu. Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a papírové košíčky na svatební koláčky.


Pro náročné zákazníky nabízíme luxusní krabičky na svatební zákusky. Recepty na cukroví obohatí vaší tvorbu, jistě najdete nové a zajímavé nápady. Cukroví vánoční , linecké, svatební nemusí být jen takové, co znáte ….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky