úterý 26. května 2015

Digestoř boční vývod

Pořádná digestoř neboli odsavač par a pachů, je nezbytnou součástí malých i velkých kuchyní. V dnešní době je na trhu množství variant, které se liší provedením, výkonem i funkcemi. Pro každou kuchyni tak najdete ideální řešení. Při výběru vhodného odsavače par je potřeba vycházet z velikosti a možností.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V neposlední řadě rozhoduje také to, jak bude digestoř zapadat do celkového estetického efektu Vaší kuchyně. Udává objem vzduchu který je schopna digestoř odsát (necirkulovat) za jednu hodinu.


Při výběru digestoře je proto třeba dbát na to, aby měla boční i horní vývod. Ty obyčejné je zpravidla mají! Podle libosti si pak můžeme vybrat, který z otvorů více pasuje k naší kuchyňské lince a její umístění v horní skříňce. Druhý otvor se pak jednoduše přelepí krytem, který je možné koupit v sadě.


Observing when and how birds eat is the first step to learning more about their eating habits and digestion.

Birds are most active foraging in the morning and evening as they refuel after a long night and stock up for the next night, but they will eat at any time of day. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Odtahové digestoře odvádí páry do komínu, ventilační šachty nebo skrz speciální vývod rovnou ven. Pokud odtahové potrubí povede rovnou ven, je potřeba, aby digestoř měla zpětnou klapku. Ta zabraňuje vstupu studeného vzduchu z venku dovnitř kuchyně.


Klasický odsavač par Bosch. Odsavače par Bosch podstupují náročné testy za pomoci aerosolu, které potvrzují spolehlivou odolnost digestoří vůči rzi. Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají. Přední i zadní strany jsou opatřeny bezpečnostním sklem, boční strany jsou provedeny z kartáčované ušlechtilé oceli. Tato digestoř je dále vybavena omyvatelným hliníkovým tukovým filtrem a navíc volitelným filtrem s aktivním uhlím, který snižuje zápach.


Ovládá se jednoduše pomocí dotykového LED panelu a je také. Nemám to jak změřit, takže netuším, jaké množství skutečně odtahuje. Stále jsem odhodlán digestoř napojit na budoucí VZT s rekuperací tepla, takže předpokládám, že VZT svým podtlakem pomůže digestoři překonat odpor potrubí. Dvojitá digestoř má boxy a 1-agregáty podle potřeby modtahu vzduchu. Obsahují : speciální pracovní desky, odsávací agregát nebo filtr, plynový vývod , elektro, výlevku, výtokové armatury s koncovkami, osvětlení, odtahová ramena.


Musíte si však dát pozor, aby měla digestoř zpětnou klapku.

Díky tomu se tak nebude dostávat vzduch z venku dovnitř. Digestoře vyrábíme na míru podle potřeb školy. Určitě si digestoř vybírejte i podle toho, jaký má výkon, přičemž je důležité, aby zvládla vyměnit vzduch v místnosti přibližně krát za hodinu. V této sekci naleznete nabídku podstavných odsavačů par MORA.


Vybrat si můžete z různých šířek a barev. Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky