úterý 5. května 2015

Kucharsky nuz

Kvalitní kuchařské nože potřebuje profesionální kuchař i každý kdo rád vaří. Správný kuchařský nůž vám velmi usnadní práci v kuchyni. Kvalitné kuchárske nože potrebuje profesionálni kuchári i každý kto rád varí.


Správny kuchársky nôž vám veľmi uľahčí prácu v kuchyni. Bez kvalitního kuchyňského nože se neobejde žádný kuchař. U nás si vyberete nůž na steak i na rajčata a práce s kvalitním kuchyňským nožem vás bude bavit.

Vybrat vhodný kuchyňský nůž, je první krok k tomu, aby jste uměli krájet jako profesionální kuchaři. Stejně jako nůž je důležité na čem krájíte, používejte proto vždy měkčí materiály jako je dřevo či plast. Tento nůž poskytuje výbornou manipulaci a snadnou kontrolu díky jeho široké a robustní čepeli. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Vyberte si z nabídky nožů, které jsou nyní za akční cenu.


Kuchyňské nože Wüsthof s až slevou. Prodej nožů v kamenných prodejnách i e-shopu. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.

Kuchařské nože najdete na wusthof. V každé moderní kuchyni by měl být k dispozici alespoň nějaký základní set nožů, který by měl obsahovat minimálně krájecí nůž, nůž na pečivo, vykošťovací nůž a samozřejmě také univerzální nůž. Také nesnášíte věčně ztupené nože, kterými se nedá nic pořádně nakrájet, ale také hrozí větší šance úrazu? Přinášíme Vám ty nejkvalitnější nože a ocílky firmy Freidr.


K noži je ZDARMA přidáván dvoustupňový brousek na nože Classic Ikon v ceně 88-! Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu. Rukojeť má ergonomický tvar a tak je práce s nožem velmi komfortní.


Jsme rádi, že jsme mohli podpořit (sponzorovat) mladé nadějné řezníky v odborné dovednostní soutěži. Sháníte vhodný nůž do kuchyně a nevíte, který si vybrat? Zwilling je univerzálním pomocníkem v každé kuchyni - ať už jde o sekání bylinek nebo krájení masa a zeleniny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V tom případě určitě hledáte kvalitní a cenově dostupné kuchyňské a kuchařské nože, které jsou vhodné jak pro domácí, tak pro profesionální použití. Nůž kuchařský SUPREME - Udělejte si radost a pořiďte si kvalitní kuchařský nůž z nerezové oceli. Je určen pro každodenní použití při přípravě jídel ve vaší kuchyni.


Profesionální kuchařský nůž s délkou čepele cm. Základ každé dobře vybavené kuchyně a kuchaře, který to s vařením myslí vážně.

Fanoušky Zdeňka potěší, že je nůž na čepeli vybaven jeho podpisem. Tento základní nůž má skvělý tvar a pevné ostří pro přípravu masa, zeleniny i ryb. VIDEO - kostění masa (více NOVINKY) Připravili jsme pro Vás videa s ukázkami vykosťování masa s noži zn.


Videa jsou určena pro laickou veřejnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky