úterý 19. května 2015

Plastové sudy na vodu

Sud na vodu umiestnite pod odkvap, prípadne k nemu pripojte zberač dažďovej vody. Sudy na vodu v e-shope HORNBACH. IBC kontajnery, nádrže na vodu , IBC príslušenstvo, plastové sudy , kompletný sortimentu pre skladovanie, čerpanie a výdaj nafty, benzínu a olejov.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG.

Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou.


Díky nepřilnavému povrchu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata.

Využijte dešťovou vodu , která je zdarma, třeba k zavlažování zahrady. Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění. Používa sa na skladovanie pitnej vody alebo úžitkovej vody. Nádoby na pitnú vodu pre všestranné použitie.


Dá sa využiť ako zberná nádrž alebo na využitie dažďovej vody. Nejlevnější sudy na dešťovou vodu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad.


Naše firma se už léta zabývá prodejem kvalitních plastových nádrží na sběr a využití dešťové vody. Všechny naše plastové nádrže na vodu jsou vyrobeny v Německu. Vyznačujú sa veľmi silnými stenami a robustným prevedením. Preto na tieto nádrže poskytujeme záruku rokov. Súčasťou dodávky je veko a plastový výpustný kohútik.


Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Stylová provedení pro uschovu vodu na zahradě. Jsou vhodne na destovou vodu , na stavbu, na molo nebo vor, pro PHM.

Plastové amfóry a sudy na vodu s objemem až 3litrů. Foto na vyžádání, máme cca 30ks Můžeme vám na požádání dovést následně dodávkou. Pokud by Vám plastový sud. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná.


Nabízíme také zahradní plastové sudy na dešťovou vodu. Okrasné sudy , designové zásobníky, kvalitní. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Nádrže na dešťovou vodu vyrobené z polyethylenu. Nádrže mají různé tvary a mohou mít na sobě patinu starého dřeva.


Provedení nádrží je velmi elegantní s detailně vyrýsovanými letokruhy dřeva. Síla stěny nádrže je cca mm. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky