čtvrtek 28. května 2015

Robot bosh mum

Discover how the award-winning kitchen machine can help you save time and effort whilst cooking. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů).


S lehkostí zvládne vymíchat těsto, umlít maso, nasekat zeleninu, nastrouhat brambory, odšťavnit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Lifestylový balíček „VitalEmotion“ s mlýnkem na zrní a víceúčelovým mixérem je dokonalý pro všechny, kdo milují pečení. Svůj kuchyňský robot MaxxiMUM můžete také vylepšit lifestylovým balíčkem „PastaPassion“ k přípravě nejrůznějších typů těstovin a „HuntingAdventure“ pro všechny milovníky masa. MUM pasuje do każdej kuchni. Doskonałe rezultaty, tak zróżnicowane jak nasze roboty kuchenne MUM , oferujemy w. Wielofunkcyjny robot kuchenny. Multifunctional food processor.


MUM konyhai robotgépeink kínálata rendkívül sokrétű, a tökéletes eredményeket azonban minden termékbe gyárilag. Napríklad celokovový profesionálny šľahač vytvorí ľahké a vzdušné snehové pusinky alebo dokonale našľahanú šľahačku.

Roboti z avtomatiziranimi programi SensorControl Plus zagotavljajo idealno konsistenco testa ali smetane, robot je opremljen s planetarnim sistemom mešanja. Dynamický planetový prevod umožňuje miešať suroviny v troch smeroch zároveň a elektronické riadenie počtu otáčok dovolí nastaviť až stupňov výkonu. Od šlehání, hnětení a mixování až po strouhání či krouhání… Jedná se o kompaktní robot , který nabízí snadné čištění, automatickou parkovací polohu a nový koncept bezpečnosti. Ponaša se z mešalno posodo s prostornino 9 litrov, mešalnim vrčom s prostornino 5 litrov in sekljalnikom s tremi ploščami.


Priložene so tudi metlice za mešanje, gnetenje in stepanje. Roboty s automatickými programami SensorControl Plus zaistia ideálnu konzistenciu cesta alebo šľahačky a samozrejmosťou je aj planetárny systém miešania. Bosch MUM48Aod 9€ - Heureka. Nabízí 7 nastavení rychlosti a navíc silný momentový stupeň.


Poháňa ho pritom extrémne výkonný 9W motor , ktorý si s bravúrou poradí s akoukoľvek potravinou – dokáže krájať, mixovať, strúhať aj šľahať ! Zde se nacházíte: Heureka. Posúďte sami … Robot má navyše v balení DVD s receptami – receptov v svetových jazykoch. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. The powerful kitchen machine for frequent cooking and baking. A hned zkraje musím říct, že to na něm nebylo vůbec znát.


Dostal jsem jej zabalen v původní krabici.

Při vybalování jsem hledal jakékoli škrábance – marně. Kuchyňský robot BOSCH MUM 48Rstále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Ak v kuchyni chcete mať dizajnovo niečo zaujímavé, potom táto rada je vaša voľba. Univerzální kuchyňský robot, poháněn výkonným motorem, pro všestranné použití.


Kuchyňský robot Bosch MUM 48Ase silným motorem zvládne výborně a rychle nastrouhat brambory na domácí těsto či bramboráky, ušlehat šlehačku či uhníst jakékoli těsto. Celý popis a technické parametry. Nalezeno: 1produktů.


Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání zvládnete všechny úkoly v kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky