úterý 19. května 2015

Sklo na samsung

Skvělé chytré telefony Samsung , ale také potřebují ochranu. Pro nejdražší zařízení se vyplatí investovat do dobré ochrany citlivé obrazovky. Vybírat můžete tvrzená skla na mobily Samsung z široké nabídky e-shopu Etuo. Ochranné sklo chrání displej mobilu před poškrábáním i velmi tvrdými předměty.


Zachovává citlivost doteku. Součástí balení je sada pro aplikaci skla. Sklo zakrývá pouze rovnou část displeje.


Pro maximální ochranu doporučujeme zvážit nákup 5D skla z. Jsme ověřený internetový obchod specializující se na ochranu displejů chytrých zařízení Samsung. Jsme specialisté na opravu displejů Samsung. Specializujeme se na tzv.


Sklo na samsung

Tato čtečka má spoustu výho ale bohužel si nerozumí s klasickými tvrzenými skly na ochranu displeje. Proto si v dnešním videu otestujeme různé typy ochrany displeje a zjistíme. V naší nabídce naleznete dva druhy tvrzených skel pro Samsung A50.


Sklíčko displeje telefonu je tak díky tvrzenému sklu dobře chráněno. Tvrzení sklo je velice odolné proti poškrábání. Omezuje odlesky a otisky prstů. Výměna skla na displeji mobilu Samsung Splus je zhruba o levnější, než vyměňovat celý displej za nový.


Sklo na samsung

Pro palců displeje nového smartphonu Samsung Galaxy Ajsme připravili jak tvrzená ochranná skla na mobily, tak fólie na displej. Značky, které jsme přitom vybrali, vyhovují našim přísným požadavkům na kvalitu i přijatelnou cenu. Díky tomu máte z čeho vybírat. Toto příslušenství slouží k ochraně displeje před prasknutím, poškrábáním, znečistění a dalším.


Neváhejte a pořiďte si ochranu šitou přímo na míru Vašemu zařízení. U každého ochranného skla naleznete článek, jak sklo správně nalepit, aby byl výsledek co nejlepší. Do druhého dňa u vás doma. Puzdrá, kryty a obaly na mobilné telefóny.


Vyskúšali sme si ako funguje ochranná nanovrstva WOW Fix It, ktorá ochráni smartfón, alebo okuliare pred poškriabaním displeja. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pudini je výbornou formou ochrany vašeho mobilního telefonu, protože je vyráběno pouze z nejkvalitnějších.


Tvrzené sklo na mobilní telefon Samsung Galaxy S4mini i9zn. Běžný plastový kryt nebo povrchová fólie se mu rozhodně nevyrovná. Tvrzené ochranné sklo 5D na chytrý telefon Samsung Galaxy Spatří mezi prémiové produkty.


Sklo na samsung

Má ideální tvar i zakřivení okrajů, které umožňuje jeho 1 přilnutí k obrazovce telefonu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jak nalepit ochranné sklo na mobil , aby nedošlo ke zničení displeje? Co to je ochranné sklo a jak to funguje?


To ti řekneme v tomto videu. Vyhledat sklo přímo pro svůj mobil můžeš tady. Tvrdost skla je 9H, což z tohoto skla dělá absolutní špičku. Vítejte na stránkách Samsung CZ.


Seznamte se s naší špičkovou elektronikou: mobilními telefony a tablety, domácími spotřebiči, TV a audio produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky