úterý 19. května 2015

Uhlíkové digestoře

Tento typ digestoří nabízí nejen možnost klasického odtahu přes komín, ale i funkci recirkulace. Při recirkulaci se nasátý vzduch čistí uvnitř digestoře přes tukové a uhlíkové filtry a poté je navrácen zpět do místnosti. Digestoř Faber je synonymem pro kvalitu a bezpečnost. Spolu se silným estetickým rozměrem, pětiletou zárukou a mnohaletou tradicí jsou digestoře Faber tou nejlepší volbou do Vaší kuchyně.


Uhlíkové digestoře

Na čištění tohoto filtru můžete taktéž použít myčku, avšak pouze do teploty °C. Filtry vracejte do digestoře vždy dokonale vysušené. Filtry jsou uhlíkové - obsahují přírodní aktivní uhlí, které dokáže zachytit pachy, tuky i vlhkost.


Kde u nás najdete recirkulační digestoře ? Recirkulační digestoře bez odtahu u nás nejsou v žádné zvláštní kategorii. Naprostá většina nabízených digestoří může pracovat v recirkulačním režimu. Zajistíme montáž digestoře a vzduchotechniky. Provádíme servis digestoří.


Prohlédněte si naše montáže. Neváhejta nás kontaktovat. UHLÍKOVÉ FILTRY (produktů) UHLÍKOVÉ FILTRY. Jistě nikdo z nás nechce cítit připravované pokrmy po celém bytě.


Zvláště pak, jedná-li se o aromatické potraviny jako je například ryby či bramboráky. Kvalitní digestoř právě přenášení pachů. Odsavače par či digestoře už dávno nejsou výsadou restaurací a komerčních kuchyní. Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti.


Málokdo však ví, že digestoř potřebuje pravidelnou péči jako každý jiný spotřebič – nestačí ji otřít od prachu. Bezchybného provozu, který zaručí kuchyni bez mastnoty a. Při výběru digestoře se soustřeďte na velikost vaší varné desky a způsob, jakým zařízení umístíte. Rozměr digestoře by měl být shodný nebo větší, než je rozměr varné desky.


Podle způsobu umístění máte na výběr z digestoří komínových, ostrůvkových. Značkové filtry jsou zárukou toho, že vydrží poměrně dlouhou dobu se zachováním vysoké kvality filtrace pachů. Při výběru dobrého filtru do digestoře se neřiďte pouze cenou ale také parametry a udávanou délkou výdrže filtru, protože existují také uhlíkové filtry s prodlouženou trvanlivostí.


Nejsou připojeny k žádnému odtahovému potrubí. Znečištěný vzduch pouze přefiltrují a vrací ho zpět do místnosti. Odtahové a kombinované digestoře. Uhlíkový filtr F- sada. Jak už i popisu digestoře recirkulační vyplynulo, odtahové odsavače se používají tam, kde je možné vzduch z místnosti odvádět ven.


Tukové filtry zachycují mastnotu a částice jídla. Některé filtry lze čistit a opakovaně používat. Jiné je třeba měnit – pak vám pomůže internetový obchod Electrolux. Kuchyňské digestoře jsme pro vás rozdělili do přehledných kategorií dle provedení: kuchyňské digestoře komínové, ostrůvkové, rohové, rustikální, kuchyňské digestoře podskříňkové, vestavné a výsuvné digestoře.


Uhlíkové digestoře

Využití je zřejmé už z názvu a vyplývá z našich přání hlavně na design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky