čtvrtek 7. května 2015

First austria fa5096 2

First austria fa5096 2

Cooker suitable for your trips. This is easily sufficient to prepare a range of delicious dishes. Cílem Heureky je co nejvíce vám usnadnit nakupování a poradit s výběrem toho správného obchodu. Veškeré informace o produktu. A két kerámia főzőkorong gyorsan melegíti fel az edényeket, így időt és energiát takaríthatunk meg.


Rýchlo sa nahrieva, čím šetrí čas a energiu. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Tekintsd meg a termék információit. W SPRZEDAŻY NASTĘPUJĄCE KOLORY, PO ZAKUPIE PROSIMY O INFO O WYBRANYM KOLORZE Producent zastrzega sobie prawo do zmiany kolorystyki poszczególnych elementów!


Bardzo wydajna praca ze względu na szklaną powierzchnię Szybkie przekazanie temperatury na naczynie. Platnička je veľmi rýchlo nahriata a navyše šetrí čas a energiu. Plotýnka je velmi rychle nahřátá a navíc šetří čas a energii.


Everybody shall afford everyday life quality products. First Austria brings you tradition, reliability and innovations. Klasika domů, na chatu, chalupu a stejně tak do kanceláře.


Sklokeramický dvouplotýnkový vařič First v černé barvě, s dvěma ovladači pro každou ploténku. Ve srovnání s litinovými ploténkami šetří čas i. Velmi rychlé nahřáti proti klasickým litinovým plotnám nahřátí na 300°C do sekund. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1- kusy. U prodejen bez uvedené dostupnosti pro ověření její aktuální zásoby zboží prodejnu kontaktujte vždy. Hasonló termékek kedvező áron.


Velký průměr plotýnek 1mm. Zobacz inne Płyty wolnostojące, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Naši pracovníci se Vám budou.


Disponuje termostatom a indikátorom nahriatia. Double infrared cooking plate max 2. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Free delivery and returns on eligible orders. Strúhač je veľmi výkonný a zvládne strúhať jemne aj hrubo a krajať plátky alebo kolieska. Electric, ceramic hob plate, excellent for cooking, frying, steaming etc.


It can be used both in kitchen or in travel as a portable device. Flat surface makes the device easy to clean. I sh iMPortant Safety inStrUctionS the safety of electrical appliances from First austria complies with the recognized technical directives and legal regulations for safety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky