středa 6. května 2015

Sklenice na koňak

Elegantní kvalitní sklenice na koňak a brendy z křišťálového skla. V této sekci si můžete vybrat sklenice na koňak , metaxu, armaňak nebo gruzínské, arménské nebo špaňelské brandy. Každá hospodyňka chce mít svou kuchyň vybavenou až do toho nejmenšího detailu.


Nabízíme krásné křišťálové sklenice na koňak , které dokonale rozzáří vaši jídelní tabuli a dokonale se budou hodit na různé důežité události či rodinné oslavy. Večer u sklenky výborného koňaku či brandy nabude nového rozměru pokud budete prvotřídní alkohol popíjet z prvotřídního skla. Dánská značka Normann Copenhagen uvedla sérii právě takového skla obsahující také sklenice na koňak , jimž se někdy říká také napoleonky.

Krásné tradiční baculaté sklenice na krátké nožce určené na brandy a koňak. Milovníky těchto nápojů potěší tradiční i moderní třpitivé dekory, které rozjasní sklenici i její obsah. Vyrobeno mistry skláři v České republice. BOMMA sklenice na koňak Klasik Cognac. Designové sklenice na koňak Klasik Cognac navrhl pro českého výrobce Bomma designér Maxim Velčovský, který vytvořil tvarově čistou kolekci nápojového skla.


Tenké a elegantní provedení kalíšků v oblých. Vybertne si kvalitní skleničky na panáky. Z čirého bezolovnatého skla v hodného na mytí v myčkách.

Koňak naléváme do jedné čtvrtiny sklenky, krouživým pohybem uvolňujeme aroma a ochutnáváme po malých dávkách. Sklenice na brendy, koňak , destiláty, whisky a likéry. Tyto skleničky se doporučují při podávání nejrůznějších koňaků a brandy. Ve správné sklenici Váš oblíbený. Skleničky jsou dodávány v dárkovém balení.


Na zdobené nožce je posazený souměrně formovaný kalíšek. Ten je záměrně tvarovaný tak, aby z něj. Vybírejte z tradičně vyrobených sklenic a odlivek z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal.


Nabízíme širokou škálu sklenic na víno, sklenic na pivo, sklenice na brandy a koňak , likérové sklenice , whiskovky, sklenice na vodu a nealko nápoje i flétny na šampaňské. V tom případě neuděláte chybu, když sáhnete po sklence s krátkým stonkem kombinovaným s velkou plochou sklenice. Tuto sklenku můžete držet i tak, že její tělo držíte v dlani.


Nápoj se pak lehce zahřívá a vy si můžete vychutnat i jeho vůni. Někdy se také koňak podává ve sklenici, která je. Kolekce Silhouette City obsahuje široký výběr sklenic pro různé druhy nápojů. Můžete si tak vytvořit ucelený servis, který bude obsahovat nejenom skleničky na brandy, ale i sklenice na bílé víno, sklenice na sekt a šampaňské nebo vysoké sklenice na vodu. Křišťálové sklenice zdobí ruční dekorace zlaté, nebo platinové barvy.


Dekorované výrobky, zlatem, platinou a sklářskými, nejsou určeny do myček na nádobí.

Balené ve výrobní krabici po kusech. Ideálně by měla být vyrobena z tenkého křišťálového skla, tělo kalíšku má být baňaté a směrem k hrdlu se má uzavírat, aby dokonale kumulovalo aromatické látky nápoje. Na míchané nápoje a koktejly. Designpropaganda nabízí prvotřídí designový nábytek, designová svítidla a také designové doplňky.


Onlineshop a kamený obchod v Praze. Velká sklenice ideální pro podávání koňaku. Je vyrobena mistrnými českými skláři z vysoce kvalitního křišťálového skla.


Má ideální objem i tvar pro plné rozvinutí vůně, chuti a barvy nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky