pátek 15. května 2015

Držák na skleničky

V našem obchodě koupíte: kapsáře do auta, organizér do auta, držák na mobilní telefon do auta, držák na toaletní papír, držák na skleničky na víno. Spousta sklenic na víno a málo místa? Díky našemu jednoduchému tipu už nemusíte sklenice schovávat v krabicích. INFO V POPISKU↓ Potřebujete: ⚫ Pilku ⚫ Dřevěnou lištu nebo T. Jak si vybrat ten správný?


Proč byste si měli pořídit držák sklenic na víno?

Jedná se o doplněk, který je praktický a zároveň elegantní. Skleničky do něj uchytíte spolehlivě tak, aby byly vždy po ruce. Určen je výhradně pro sklenice na stopce, tedy obvykle … Continue reading. Kolejnicový držák na sklenice na stopce délky 40cm je vyroben z pochromované oceli.


Slouží k přivrtání do stropu. Rozteč mězi kolejnicemi je cm. Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček.


Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo drobné kuchyňské náčiní a pomůcky.

Tento podvěsný držák na skleničky na víno je vyroben z chromu a měří cm. Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte - bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa. Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky uklizený interiér jen tak nenajdete. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Rozlišovače na skleničky a držáky na čajové sáčky v jednom jsou super vychytávkou do domácnosti.


Lepidlo MAMUT není součástí balení výrobku. Lze jej dokoupit pod artik. Držák kartáčků a pohárků. V sortimentu naleznete poličky do koupelny, organizéry, odkapávače na nádobí, háčky, věšáky i stojany na toaletní papír. Koupelnové doplňky Element se vyznačují svým specifickým tvarem, který reaguje na poslední módní trendy a oblíbenost hranatých tvarů.


Dvojitý držák skleniček Element je praktickým pomocníkem do koupelny. Doplňky zaujmou jak designem, tak i příznivou cenou. Vhodný na stůl při stolování nebo když potřebujete přenést lahev se skleničkami. Vychytávka století pro milovníky dobrého vína! Originální dřevěný dárek pro Vaše nejbližší.


Napusťte si vanu plnou pěny a mějte po ruce držák se sklenkou vašeho oblíbeného vína! Kovaný držák na skleničky zavěšení skleniček ke stropu.

Možnost délky řetězu dle vašich rozměrů. Ručně vyrobený držák na skleničky , každý držák je originál, vždy se liší, rozměrem a zpracováním. Podívejte se na naši nabídku misek na mýdlo různých tvarů, barev a velikostí a vyberte si mezi nimi tu nejhezčí. Nabízíme vám chromové, drátěné, skleněné, keramické, magnetické, na postavení, s přísavkou apod. Stylové mýdlenky se speciálním a dlouhodobě zářivým povrchem vyrábí značka Grohe.


Neokoukají se a vydrží roky. NOVATORRE je tradiční značka českých koupelnových doplňků, které přinášejí do každé koupelny dokonalé pohodlí, funkčnost a nabízejí originální styl, který na sebe poutá pozornost jedinečným smyslem pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky