pátek 8. května 2015

Úložné prostory pod postel

Uklízet věci pod postel může být tak trochu rebelie, ale i chytrý a velmi praktický záměr. Pořiďte si k tomu speciální úložné prostory v podobě šuplíků a boxů pod postel a uvidíte, jak se vám najednou nafoukne místo ve skříni, peřiňáku nebo třeba komodě. Box a úpravu postele, do kterých je přístup pomocí výklopných lamelových roštů. Potřebujete víc místa na své věci?


Díky našim úložným řešením pod postel můžete mít třeba přikrývky nebo sezónní oblečení schované v úložných krabicích pod postelí. Vaše věci tedy nikde nepřekážejí, ale máte je vždy po ruce.

Prohlédněte si naši nabídku různých rozměrů, barev a materiálů. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Ložnice Úložné prostory pod postele Odebrat filtry. Využijte možnosti vaší ložnice na maximum a pořiďte si praktické úložné prostory pod postel. Látkové i plastové úložné boxy, proutěné koše i dřevěné šuplíky na kolečkách ideální na sezónní oblečení nebo peřiny nakoupíte za skvělou cenu na FAVI.


Někde u vás doma se skrývá místo, které lze využít. U nás najdete spoustu úložných řešení, jež se právě do takových prostor vejdou.

Máme ale i předem připravená řešení. Nemáte v ložnici dost místa na ukládání věcí? Ať už potřebujete schovat sezónní oblečení , peřiny, nebo nemáte kam dát všechny nezbytnosti, které vám je líto vyhodit, úložné prostory pod postel vám přijdou vhod. Vybírejte z produktů v kategorii úložné prostory pod postel. Praktické úložné prostory v retro stylu - stojany, věšáky a háčky z kovu.


Krásné dekorace, skleněné dózy a poklopy. Originální zboží, které nemají řetězce ani sousedi. V tom případě zkuste úložné prostory pod vaší postelí.


Koupíte-li totiž vhodně řešené postele s rošty, určitě se pod postel vlezou i úložné boxy. Vy tak nebudete muset vymýšlet šílené konstrukce, ačkoliv taková kvalitní skříně do ložnice také přináší své výhody. Dvě menší jsou praktičtější kvůli tomu, že jsou lehčí a lépe se s nimi manipuluje.


Pokud hledáte úložné prostory pod patrovou postel pro děti, pak jsou také vhodné dvě zásuvky, kdy každé dítě bude mít jednu svoji. Spálňa Úložné priestory pod postele Hľadať text Cena. Magnet z dovolené nebo kostky ze stavebnice.


Ať už je na vaší podlaze cokoliv, schovejte to do úložného prostoru pod svou postel. Ke všem šuplíkům přidáváme rošt zdarma, takže slouží také jako druhá plnohodnotná postel. K jednotlivým modelům postelí se nabízejí úložné prostory pod postel jako samostatné zásuvky - šuplíky na kolečkách, nebo jsou k dispozci úložné prostory ve formě pevných boxů pd postel.


Tyto boxy ve spojení s výklopnými rošty dovedou nabídnout maximální úložný prostor pod vaší postelí.

Vynikají svým čistým designem a vysokou kvalitou zpracování. Tyto úložné prostory jsou vhodným doplňkem k jednolůžkům i manželským postelím. Materiál: masivní buk nebo masivní borovice. V naší nabídce naleznete zásuvky pod postele laděné do designu daných ložnic.


Vyberte si úložné prostory pod svou postel z masivu Vyberte si kvalitní úložný prostor z masivu borovice, který se bude hodit pod jakoukoliv vaší postel. Můžete sem uložit peřiny nebo jiné předměty, které by jinde zbytečně zabíraly místo. Důležitým doplňkem pro osvěžující spánek je správně zvolený polštář.


Ať už spíte na zádech nebo na boku, vhodný polštář uleví namáhaným šíjovým svalům a krční páteři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky