středa 6. května 2015

Samsung sušička prádla

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. DV80F5E5HGW V tomto videu se mimo jiné dozvíte, jak sušičku zapojit, vyčistit filtr neb. Místo ohřívače se používá tepelné médium k ohřevu vzduchu, díky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.


Využívá systém OptimalDry k automatickému nastavení provozu tak, aby oblečení bylo suché a současně spotřebovala méně energie. Nie každý má priestor, na ktorom by mohol vypratú bielizeň sušiť, nie každý má čas zdržiavať sa jeho vešaním na šnúru alebo rozkladaním sušiaka.

Pridajte k tomu veľmi nízku hlučnosť (dB) – prádlo bez problémov môžete sušiť v noci bez toho aby ste rušili susedov. V príslušenstve sušičky tiež nájdeme sadu pre odvod kondenzátu do odpadu. Samsung predstavil combo práčka a sušička s AddWash. K perfektně usušenému a ošetřenému prádlu přispěje i speciální provedení bubnu s otvory ve tvaru diamantů.


Mimo ty základní najdete v nabídce i některé pokročilejší, mimo jiné třeba Outdoor, Lužkoviny nebo Tichý program (s výraznou redukcí hluku). Nadprůměrné je provedení bubnu, které je diamantové a tedy šetrné pro prádlo. Roční odhadovaná spotřeba je 2kWh. Kapacita sušenia je až kg bielizne, hlučnosť pri sušení je dB.


K popredným vlastnostiam kondenzačnej sušičky patrí kontrolka pre včasné čistenie filtra , praktický veľký LCD. Disponuje technologií dvířek Crystal Gloss a tepelným čerpadlem. Jedná se o sušičky na prádlo, které mají poškozený obal, byly vráceny ve dvoutýdenní lhůtě nebo byly vystavovány v prodejnách. Veškeré sušičky prádla jsou 1 funkční a je na ně záruka roky. Recenze sušiček prádla Samsung.


Díky tomu by ji měly volit zejména početnější domácnosti. Skvěle poslouží například v čtyřčlenné domácnosti s dětmi. Díky možnosti napojení na odpad nebude potřeba vylévat sběrnou nádobu ručně, což je.


K předním vlastnostem kondenzační sušičky patří senzorický systém sušení senzory snímající vlhkost, teplotu a. Usnadní vám sušení prádla , což jistě oceníte při péči o oděvy celé rodiny.

Sušička vysuší na jedno použití až kg prádla. Ideální pro velké rodiny, které potřebují vysušit extra. Na našich stránkách je najdete přehledně seřazené v žebříčcích různých cenových kategorií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky