středa 13. května 2015

Malá vinotéka

Sme malá rodinná vinotéka a ponúkame predaj slovenského vína. Môžete nás navštíviť v našich prevádzkach v Beluši a Visolajoch. V našej ponuke nájdete veľký vyber vín od rôznych vinárstiev.


Ponúkame vína Ján a René PRETZELMAYER, Vinkor, Juraj Zápražný, Vinárske závody Dvroy nad Žitavou, Pavelka. Objednávky odeslané do 13. Jana Masaryka 5 Praha 2.

Vinotéka s ideální teplotou pro skladování různých druhů vín. Připravili jsme pro vás přehled tipů pro správné udržování teploty u konkrétního druhu vína. Vždy si ale raději podle etikety vinařství ověřte vhodnost uvedené teploty. Mnohá prémiová vína se od standardů mohou lišit. Vinotéka je určena pro lahví vína, které můžete umístit do kovových drátěných polic.


Stylový design a nízká spotřeba: chladící vinotéka Klarstein Vinovilla Smart je malá a praktická chladnička, která svými moderními skleněnými dvířky s nerezovým rámem zapadne. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. B kapacita fliaš, l netto.


Vybírejte si Vinotéky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Malá Plynární Vinotéka – vinotéka a výdejna eshopu – Malá Plynární Praha Holešovice. S kapacitou lahví a dynamickým chlazením, které tuto vinotéku efektivně a tiše vychladí na požadované teploty, je ideálním pomocníkem pro skladování vína. Pozrite si našu ponuku alebo príďte priamo ku nám a ochutnajte. Radi vás obslúžime a tešíme sa na vašu návštevu.


Malá pultová chladnička je správnou voľbou pre všetkých, ktorí si vystačia s malým úžitkovým priestorom alebo majú v kuchyni menej miesta. Výhodou malých chladničiek sú kompaktné rozmery, preto sa zmestia všade. Vinotéka U kocoura se nachází v severovýchodních Čechách, v malebném městečku Červený Kostelec a druhou mladší sestřičku můžete najít v Novém Městě nad Metují.


Kromě stálé nabídky stáčených. Domácí VINOTÉKY, domácí vinotéka E-SHOP. E-shop domácí vinotéky nabízí špičkové modely chladniček na víno předních světových výrobců.


Naleznete zde celou řadu vinoték od malých domácích, po velkokapacitní určené pro gastronomii, nebo dlouhodobou archivaci. Skip navigation Sign in. U nás máte možnost uhasit svou žízeň z několika druhů stáčených vín, na jejichž výběru si dáváme záležet. Dřevěná vinotéka s vnitřním dekorativním osvětlením.


Vnitřek vyroben z patentovaného materiálu Complig. Vyrobeno ručně v dílně Dřevo voní na Vysočině. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V katalogu nemáme podrobnější informace o mala vinoteka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců. Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky