středa 27. května 2015

Čerstvá káva brno

Čerstvá káva brno

Ochutnejte a vybírejte zároveň ze širokého sortimentu kávového příslušenství. Jsme česká rodinná společnost z Brna, která vznikla za účelem ukázat, že i káva může být kvalitní a čerstvá. Výběr z té nejkvalitnější Čerstvé Kávy. A proč vlastně Čerstvá Káva ? Kávu pražíme několikrát týdně v malém množství, čímž zajistíme, že ji dokážeme prodat během několika dnů - dostane se k Vám tak maximálně čerstvá , plná chuti a aroma. Vše potřebné pro přípravu dokonalé kávy.


Naučíme vás správný postup přípravy espressa na našich kurzech, dodáme čerstvou kávu a vybavíme baristickými potřebami včetně kávovaru. Váš stůl do pracovních dnů! Internetový obchod s čerstvě praženou kávou a čaji z celého světa, včetně cibetkové kávy KOPI LUWAK.


ERSTVÁ PRAŽENÁ KÁVA Jen pouhý jeden doušek kávy vykoupe skleslou duši v koupeli požitku a blažených snů. Jako každá správná a úspěšná firma, jsme s kolegou začali v ,,garáži“, naší první kanceláři, která vznikla přestavbou místnosti pro auta. S pražením kávy na naší první stogramové pražičce.


Postupně jsme se naučili po malých dávkách pražit různé odrůdy káv, které jsme si poctivě i vypili. Jen u nás si můžete vybrat podle data pražení kávy a její chutě. Aktuální katalog firem v kategorii čerstvá káva Brno. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Zelená káva nemá specifickou chuť a vůni, jako černá káva - je lahodnější a kyselejší, má méně hořkosti, její barva je jasnější.


Obsahuje však stejné množství kofeinu, takže. Káva arabica z rodinné pražírny ihned k odeslání. Dbáme na čerstvost, kvalitu a tradici. V nabídce jednodruhová výběrová káva 1 arabica nejvyšší kvality, kávové směsi z celého světa a příslušenství ke kávě.


Lavazza, Illy, Segafredo, Dallmayr a další kávy. Značkové kávy za naprosto skvělé ceny! Rychlé a levné dodání samozřejmostí. Naše brněnská rodinná pražírna vznikla za účelem ukázat, že i káva může být kvalitní a čerstvá.


Kávy dovážíme z celého světa, naši aktuální nabídku naleznete v sekci Naše káva. Zaměřujeme se na kanceláře a domácnosti a dodáváme kávu i do kaváren a restaurací. Pražíme pouze 1 arabiky. Někdy se může zdát, že v rámci Česka vévodí v mnoha sférách Praha, ale Brno na plné čáře vyhrává status české mekky kávy.


Brňáci kávovou kulturou jednoduše žijí – od prvních zrnek v místních pražírnách až po velkolepý kávový festival. Vytvořili jsme pro vás rozsáhlého kávového průvodce po druhém největším českém městě, tak teď už si jen. Ugova šťáva zůstává při uchování v chladu týdny ve skvělé kondici.


Káva Sigri pocházející z Papui Nové Guinei má velmi blízké rodinné vazby na kávu Blue Mountain z Jamajky, což milovníci kávy ocení především dnes, kdy jí tento původ zajišťuje excelentní kvalitu za nízkou cenu. Káva se vyznačuje lehkou ořechovou chutí a rafinovanou sladkostí. Pražená čerstvá káva 1 arabica není jedinou, kterou stojí za to si vychutnat. Vynikající chutí vás totiž rozhodně překvapí i 1 robusta. Kvalitní kávová zrna pro 1 robustu původně pochází ze střední Afriky, nicméně dnešním největším producentem je Indie.


Historie kávy v Čechách aneb kdy a kde jste si mohli dát šálek kávy úplně poprvé 19. Dle historických pramenů se mohli Češi seznámit s kávou již na konci 16. Doprava a platba v e-shopu Čerstvá Káva KávaKáva.


Káva má dělat radost, ne starosti. V e-shopu Čerstvá Káva si vyberte způsob dopravy a platby, který vám nejvíc vyhovuje, abyste na svoji “dávku” kávy nečekali déle, než je nutné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky