čtvrtek 21. března 2019

Dřevěné patro

Dřevěné obrázkové kubusy z Podkrkonoší. Nádherné dřevěné kostky pro děti s obrázky z oblíbeného kresleného večerníčku O pejskovi a kočičce od Josefa Čapka. Obrázkové kostky podporují u nejmenších dětí koordinaci a motoriku při bourání a stavění komínů, napomáhají chápání příčiny a následku. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Vestavěná dřevěná patra se hodí do bytů s vysokými stropy, umožní tak vytvoření prostoru na spaní, aniž by zabíral využitelné místo v bytě.

Prodám dřevěné zvýšené patro , na které se vejdou 3–postele. Součástí jsou schůdky s chytře vyřešeným úložným prostorem. V prostoru pod zvýšeným patrem je výška 19c.


Stačí si koupit patro na spaní, které vytvoří zcela novou úroveň bydlení. Vestavěné dřevěné patro ocení hlavně obyvatelé garsonek či panelákových bytů, kteří už ztráceli naději byť na špetku pohodlí. Přes určitou přetrvávající nedůvěru k dřevostavbám u nás stále více vídáme, že se k cihlovému domu přistaví dřevěné patro.


Tato volba má bezesporu praktické výhody. Za prvé, dřevostavba je lehká, tudíž se statikou nebude taková potíž jako v případě cihly.

Za druhé, staví se rychle a nasucho. Vyrábíme kvalitní dřevěné postele. Naše dřevěné postele z masivu vyrábíme z kvalitního, výběrového masivního dřeva české produkce - převážně buku, dubu, borovice, často také smrku, který má krásná léta. Dřevo si sami přírodně a pomalu sušíme, a to Vám zaručí dlouhodobou životnost postele a zároveň.


Račte vstoupit do naší fotogalerie. Stavíme nejenom v Praze, ale po celé ČR ! Free Shipping Available. Lepená lamelová konstrukce. Konstrukce z lepených vazníků. Kovové úchyty (šrouby) k uchycení na mříž jsou součástí odpočívadla.


Tloušťka desky je cm. Toto patro drží celistvě pohromadě (nemusí se šroubovat). Dětské patrové postele disponují kvalitní zábranou, která dítě ochrání před případným pádem z patra postele. Přestože patrovky (palandy) splňují bezpečnostní normy, doporučujeme je pro děti starší let, které už na sebe dají větší pozor a žebřík ani spaní v patře pro ně nepředstavuje takové riziko, jako pro mladší děti.


Každé dřevěné hodinky, které opustí dílnu Wooden Landu, jsou naprostým originálem, který ručně vyrobíme přímo pro vás. Nejde jen o neopakovatelnou strukturu dřeva, ale především o náš unikátní online konfigurátor, ve kterém si na základě vybraného tvaru sami navhrnete vlastní hodinky, které nikdo jiný nemá. Stupnice vyrábíme dubové, smrkové, jasanové , a bukové.


Dobrý den, chci stavět dřevěné patro do dceřina pokoje a potřebuju je dimenzovat zhruba tak, aby v pohodě uneslo dva lidi, aby se nemuseli bát přejít z jednoho konce na druhý, ale zase tam nebudu dávat piano.

Pokud si na montáž sami netroufnete, je samozřejmě možné objednat si u nás také sestavení a instalaci. Pro ty, kteří potřebují pomoci s nátěrem, máme dostupné řešení — nabízíme dřevěné smrkové schody s již finálním nátěrem olejovými barvami Osmo, jež se používají v nábytkářském průmyslu. Prohlédněte si naši nabídku paland a vysokých postelí. Vybírat můžete z bohaté nabídky stylů, rozměrů i materiálů, takže určitě najdete řešení, jež bude vyhovovat vašemu vkusu i potřebám.


S našimi palandami ušetříte místo, a ještě dětem zajistíte super zábavné usínání a spaní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky