pondělí 25. března 2019

Sušička na prádlo test

K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci.


Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Recenze Bosch, Beko, AEG, LG.

Nově u nás Holící strojky, Toustovače a Powerbanky. Na těchto stránkách najdete informace o výhodách a nevýhodách sušiček, rady pro správný výběr a také a odkazy na testy sušiček prádla a recenze. Nie každý má priestor, na ktorom by mohol vypratú bielizeň sušiť, nie každý má čas zdržiavať sa jeho vešaním na šnúru alebo rozkladaním sušiaka. Jedná se o nejčastější typ, kdy sušička na prádlo funguje v uzavřeném obvodu na principu kondenzace páry na vodu.


Horký vzduch, který se při sušení sytí párou, se následně ochladí, přičemž pára zkondenzuje a přemění se na vodu, která je zachycována do speciální sběrné nádoby. U levných modelů je nutné tuto. Z toho plyne, že je budete mít rozmístěné různě po bytě.


Naproti tomu sušička prádla se dá v dnešní době pohodlně umístit na pračku, kam už by se stejně nic nevešlo.

Některé sušičky dokonce oblečení připraví na to, že jej žehlit nemusíte a můžete si jej vzít hned na sebe. Ušetří vám tak spoustu práce. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody sušiček prádla.


Nejlepší sušička na prádlo na trhu je podle testu Miele TEF6WP. A upřímně – není to překvapení, že top sušička je zrovna od Miele. Tato německá značka je dlouhodobě známá svou kvalitou a prvotřídními výrobky – především myčkami, pračkami a jinými domácími spotřebiči. Konkrétně model TEF6WP vyhrál v. V prípade ventilačnej sušičky je para odvádzaná preč z prístroja (ventilačnou rúrou do vonkajšieho priestoru), kondenzačná sušička obsahuje zásobník na vodu, ktorá vzniká následkom kondenzácie pary. Speciální sušička , která dokázala sušit prádlo pomocí ultrazvuku.


Princip této sušičky je velmi ekologický a zejména ekonomický. Spotřeba energie a času by potenciálně byla mnohem nižší než u klasických sušiček. Prádlo by bylo perfektně usušené za pár desítek minut. Aby vám sušička práci opravdu usnadnila, je potřeba myslet také na snadnou obsluhu a údržbu.


Zajímejte se o to, zda je displej čitelný, funkce a ovládání jsou intuitivní, dvířka jdou hodně a dobře otevřít, prádlo lze snadno vyjmout apod. Do porovnania sme zaradili 2x Siemens, 2x CANDY, 2x AEG, 2x Beko, 1x Whirlpool, 1x Samsung, 1x Bosch, z ktorých si najlepšie počítanli Beko, Bosch a. Kondenzační sušička na prádlo s tepelným čerpadlem je poměrně úsporným spotřebičem, který je zároveň cenově dostupný.

Proces sušení ovlivníte nastavením jednoho z nabízených programů. Prádlo pak bude nadýchané nebo třeba lehce vlhké pro snazší žehlení. V našem výběru jsme dali dohromady nejlepší sušičky.


Pak nastává chladící fáze, která se postará o to, aby bylo prádlo co nejméně pomačkané. V případě ventilační sušičky je pára odváděna pryč z přístroje. Dle dalších funkcí a parametrů: – spotřeba energie – zde se zaměřte na energetický štítek. Systém Sensitive Drying suší prádlo teplým vzduchem rovnoměrně ze všech stran a díky zakřiveným unašečům s měkčeným povrchem je prádlo velice jemně nadnášeno. Výhodou je samočistící.


Avšak sušenie na radiátoroch a sušiakoch má mnohonásobne viac dôležitých nevýhod než sú financie. Okrem spomenutého času a energie musíme spomenúť aj to, že mokré prádlo má v obľube chytať špinu a prach viac ako prádlo suché, čo sa vám môže ľahko vypomstiť pri vešaní prádla na radiátor, ktorý je pripevnený k pravdepodobne zaprášenej stene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky