pátek 22. března 2019

Cukrářský nůž

Cukrářský nůž

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Cukrářský nůž

Klasické cukrářské nože mají tenkou, delší a vroubkovanou čepel. Jemné vroubkování na čepeli pomáhá s porcováním dortů. Nabízíme cukrářské roztírací a promazávací nože různých cenových kategorií. V naší pestré nabídce cukrářských pomůcek najdete také speciální pilkové nože a cukrářské paletky rovné i zahnuté. Vroubkovaný nůž je rovný s kulatou špičkou, takže jeho tupou stranu můžete využít i na roztírání krémů.


Garance spokojenosti, možnost platby kartou. Všechno zboží, které prodáváme na našem internetovém obchodě je ověřené a kvalitní. Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu. S pomocí tohoto nože snadno nanesete i polevu či krém na malé sušenky, medové perníčky a. Nůž má ergonomickou a protiskluzovou rukojeť z černého plastu (TPE). Kuchyňské nože najdete na wusthof.


Cukrářský nůž za bezkonkurenční cenu na musismit. Dá se jím roztírat i poleva na perníčky. Nůž by měl mít dobře tvarovanou rukojeť pro pohodlnou manipulaci s kousky dortu. Kč Cena s DPH 54Kč.


Zaostřeno na kuchyňské nože a nůžky. S kvalitními kuchyňskými noži si v kuchyni ostudu jednoduše neuříznete. Vyberte si robustní kousky z pevné oceli nebo nože keramické, které oceníte hlavně při zpracování ovoce a zeleniny. Tento typ nože je možné jednoduše zaměnit s nožem na chleba, ale při podrobnějším zkoumání se vyskytne hned několik odlišností. Zubaté ostří má sice stejnou ostrost jako nůž na chleba, ale profil zubů je více oblý, což dovoluje pohodlně rozmazávat třeba krém na dortu.


Cukrářský nůž

Zahnutý cukrářský nůž měří v celé délce cm. Snadno se s ním nanáší krémy i poleva. Paleta“ profesionální cukrářský nůž.


Nerezový cukrářský nůž má perfektní úhel pro práci s krémem, máslem či jinou polevou. Díky těmto nožům se poleva krásně nanáší a hlavně roztírá tak, aby výsledný efekt byl co možná nejdokonalejší. Tvarovaná rukojeť je pohodlná pro snadné použití i při. Flexibilní cukrářský nůž vyrobený z nerez oceli.


Vhodný do myčky nádobý. Nůž cukrářský zubatý cm. Profesionální cukrářský nůž s protiskluzovým držadlem a ocelovou čepelí pro snadné krájení dortů, koláčů nebo chleba. Pilkovým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Zároveň je pilkový nůž velice vhodný k prořezávání pečiva z odpalovaného těsta, které je křehké a snadno se třepí.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky