úterý 12. března 2019

Varná deska bosch

Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Takže můžete večeři servírovat rychleji a zároveň spotřebujete. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Varná deska bosch

Umožní rychlé a bezpečné vaření s jednoduchou údržbou a nízkou spotřebou energie. Zamilujete si její dotykové ovládání a radost vám budou dělat čtyři výkonné varné zóny s funkcí PowerBoost a mnoho. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Domů Vestavné spotřebiče Varné desky.


Varná deska bosch

V naší nabídce naleznete varné desky od předních výrobců a vybírat můžete podle jejich funkce – sklokeramické, indukční a plynové. Varná deska patří k nejvyužívanějším kuchyňským spotřebičům. Ovládání DirectSelect umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí.


Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Indukční varný panel na 2V umožňuje rychlé, bezpečné a čisté vaření, navíc s nízkou spotřebou energie. Hořáky se pohodlně regulují pomocí mechanických knoflíků (těm porozumí i starší osoby). Každý z nich má vlastní integrované zapalování, tudíž k rozdělání ohně nejsou nutné zápalky. Výrobce nezapomněl ani na bezpečnost.


Veškeré informace o produktu. Tato vestavná deska kombinuje vysoký výkon a flexibilitu s vařením na plynu a jedinečný design černého tvrzeného skla. Order Now For Next Day Delivery! Jaký to má pro vás přínos? Větší bezpečnost a více pohodlí.


Díky nižší teplotě si nespálíte ruce vy ani vaše děti. Z důvodů, že dopravci nepřijímají dobírky, lze platit pouze převodem. Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte požadovanou úroveň výkonu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. S její pomocí voda v hrnci dosáhne o poznání rychleji bodu varu, jelikož se k ohřevu využívá větší výkon.


Varná deska bosch

Vlastní varných zón, včetně WOK hořáku, který je skvělý na přípravu různých druhů pokrmů i ve větším množství. Díky výkonu kW bude vaření na něm mnohem rychlejší a pohodlnější. Bosch PUE611BB1E od 24€ - Heureka. Všechny zóny jsou vybaveny funkcí PowerBoost, CombiZone nabízí flexibilitu díky možnosti spojení varných zón. Vařte rychleji a čistěte snadno!


Elektrická varná deska BOSCH PKE645D17E nabízí nový sklokeramický povrch HighSpeed. Ten snese vyšší teplotní zátěž a navíc se mnohem rychleji zahřeje na zvolenou teplotu. Indukční varná deska : na ní vaříte rychle, bezpečně, čistě a navíc s nízkou spotřebou energie.


CombiZone: nabízí větší flexibilitu díky spojení dvou varných zón. Rovnoměrná distrubuce a rozložení tepla je ideální pro. Má indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce a funkcí PowerBoost pro každou varnou zónu.


Jedna z varných zón je s rozšířením na pečící zónu a na výběr máte ze stupňů výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky