úterý 12. března 2019

Drátěnka na nádobí

Houbičky na nádobí ks, jedna strana houbičky z měkké pěny na jemnější nečistot. Drátěnka na teflon Moni. Speciální drátěnka s velmi dobrými čistícími schopnosti, aniž by poškrábala jemn. Máte doma pár drátěnek na nádobí navíc?


Vytvořte z nich závěsný květináč pro tilandsie. Jsou to rostliny, které nepotřebují k životu hlínu, stačí je jen jednou za čas rosit.

Proto jim bude vyhovovat vzdušný drátěnkový květináč, který je ideální umístit někam k oknu, aby měly rostliny dostatek denního světla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přírodní drátěnka na nádobí.


Ideální v kombinaci s pratelnou houbičkou na nádobí. Je vyrobena z jutového motouzu. Je drsná a poradí si i odolnou špínou. Je vhodná i pro čištění sporáku, dřezu apod.

Kompostovatelná drátěnka na nádobí. Výhodou je, že ji můžete prát i vyvařit. Kdo má rád v kuchyni praktické doplňky a pořádek, neměl by zapomenout na odkapávač.


I když vlastníte myčku, občas nějaké to nádobí umyjete a je potřeba ho nechat oschnout. Výborná polypropylenová drátěnka vhodná na mytí nádobí , dřezu, a spotřebiču. Odkapávače na nádobí ke dřezu mohou být i designově povedené a pestře barevné. Jedno balení obsahuje tři drátěnky každou v jiné barvě a to modré, červené a zelené. V poznámce prosím specifikujte barevnou kombinaci.


Nádobí skvěle vyčistíte bez jeho poškrábání - bez plastů, kovů a chemických látek. Kokos navíc obsahuje látky, které odolávají bakteriím a plísním. Lze používat s jakýmkoliv prostředkem na nádobí. Navíc bez rizika poškrábání.


Funguje skvěle s ekologickými prostředky na mytí nádobí. Perfektní alternativa k běžným kovovým drátěnkám. Každá drátěnka je vyrobená v rodinných dílnách na Srí Lance. Její výroba je ekologická, využívány jsou jen přírodní obnovitelné suroviny a solární energie. Kartáč ( drátěnka ) z kokosových vláken, ideální na čistění ovoce, zeleniny a nádobí.


DRÁTĚNKA NA NÁDOBÍ KOVOVÁ niklová NEREZ jumbo.

Vysoce kvalitní odolná drátěnka , která nerezaví. Skladem ks 1Kč KARTÁČ NA NÁDOBÍ YOYO. Jednou provždy zabraňte tomu, aby houbička na mytí nádobí padala do dřezu. S tímto praktickým držákem bu houbička bezpečně uložena, bude snadno schnout, nebude nikam padat a nebude se nikde zbytečně plést.


Stejným způsobem je možné uložit i kartáč na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky