čtvrtek 7. března 2019

Sklenice na poháry

Sklenice na poháry

Skleněnéné poháry na zmrzlinu a dezerty. Vychutnejte si zmrzlinu z kvalitního a moderního zmrzlinového poháru. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Uvedený objem je zároveň celkový objem sklenice. Sklenice se prodává v balení po kusech. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nacházíte se v kategorii starožitných sklenic, pohárů, korbelů. Na této stránce naleznete starožitné sklenice , poháry , korbele a podobné skleněné starožitnosti.


V nabídce starožitníků z celé ČR najdete starožitné sklenice punčové, sklenice koktejlové, půllitry, lázeňské pohárky, poháry , korbele a tak dále. Moderní broušené sklenice zdobené kamínky Swarovski Elements jsou vyrobeny s citem pro krásu křišťálového skla a zručností zkušených sklářských mistrů. Nejprodávanější nápojové sklo duritka na studené a horké nápoje. Nabízíme tvrzené duritky originál Arcoroc a Duralex vhodné do myčky nádobí, univerzální stohovatelné skleničky různých objemů pro restaurace, školní jídelny a provozy veřejného stravování. Vyberte si sklenice na pivo u nás.


Sklenice na poháry

Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla. Klasické sklenice i sklenice na nožce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tachov, cena 100Kč, od blazimm na Sbazar. Popis: Nabízím k prodeji tři sklenice.


Aktuálně se nacházíte na stránkách maloobchodu - prodeje skladového zboží. Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Jasně zbarvené sklenice na pití s Antislipring.


Sklenice na poháry

Sada bublinkové soupravy. Moderní souprava na poháry se zelenými, modrými a průhlednými bublinkami. Produktovou řadu doplňují poháry na víno, sklenice , mísy, vázy a džbán. Odběr možný v Brně na Lesné, nebo na Josefské, po případě pošlu poštou. Těšíme se na vaši návštěvu!


Každá sklenice má svůj pevně uzavíratelný plastový obal. Celkový objem sklenice je 3l. Nabízíme cejchované skleničky, sklenice na víno a nápojové sklo. Moderní karafy na vodu, tvrzené skleničky na horké nápoje, nerozbitné duritky nebo půllitry.


Značkové sklo od evropských dodavatelů za přijatelné ceny pro kavárny, cukrárny, bary, pivnice, vinárny, jídelny a další gastronomické provozy a rychlá. Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace.


Jsme tu pro domácnosti i firmy. Rádi poradíme s výběrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky