čtvrtek 14. března 2019

Indukční deska

Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu. Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla.


Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete. S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli.

Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení. Vyjímečné bílé provedení. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání.


Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat.


Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé.

K ohřevu dojde téměř okamžitě, takže vám šetří váš čas. Dobré je i to, že indukční desky jsou velice bezpečné. Snadno z indikátoru na zbytkové teplo zjistíte, jestli stále plotýnka hřeje, nebo dětský zámek zamezí zranění vašich nejmenších.


PowerFlex V šířce 800mm pro instalaci nad pracovní deskou nebo pro zapuštění Rychlé předvaření – TwinBooster Komunikac. Stačí, aby tyto nádoby zakrývaly jeden ze křížků. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Free Shipping Available. Jednoduché dotykové ovládání nabízí úrovní nastavení teploty. Senzor varu rozpozná, kdy voda v hrnci dosáhne bodu varu.


Multifunkční FlexiFull zóna zabírá maximální plochu desky a zajišťuje, že hrnce a pánve se po desce mohou zcela volně pohybovat. Také máte stále méně času, ale více povinností?

I drobná úspora času se počítá a co teprve taková znatelná úspora energie? Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Ty mají dno tvořené vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné, feromagnetické oceli.


Pánve s kulatým dnem (wok) nebudou fungovat správně na plochém vařiči. Proto už se vyrábí indukční vařiče s prohlubní pro wok pánve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky