pátek 15. března 2019

Bosch kge39al42

If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. This allows us to improve our website and personalize advertising for you. Bosch KGE39AL: Amazon.


Variabilní skladovací prostor. Vnitřek chladící části s kapacitou 2l je vybaven policemi z bezpečnostního skla a čtyřmi dveřními přihrádkami. Pro uchování masa a ryb slouží speciální přihrádka ChillerBox, kde je teplota nižší než ve zbylých částech – potraviny zde vydrží až 2x déle než v klasicky vybavených lednicích. Je vybavena variabilním mrazicím prostorem VarioZone kde jsou vyjímatelné poličky z bezpečnostního skla pro extra prostor.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Je vybavená variabilným mraziacim priestorom VarioZone kde sú vyberateľné poličky z bezpečnostného skla pre extra priestor. Moderní způsob uchycení čtyř polic ve dveřích chladničky EasyLift umožňuje bezproblémový uspořádání všeho potřebného. Pokud potřebujete ve dveřích opravdu hodně místa, dveřní přihrádka. Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazákem dole KGE39ALTechnologie LowFrost: méně časté odmrazování díky pomalejší tvorbě námrazy.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na této stránce najdete dotazy týkající se BOSCH KGE39AL, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu BOSCH KGE39ALteprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k BOSCH KGE39ALváš vlastní dotaz.


Moderný spôsob uchytenia štyroch políc vo dverách chladničky EasyLift umožňuje bezproblémové usporiadanie všetkého potrebného. Ak potrebujete vo dverách naozaj veľa miesta, dverná priehradka je. Užitný objem kombinace činí 3litrů. Elektronická regulace teploty. Oddělená regulace teploty pro chladící a mrazící část.


Kombinovaná LowFrost chladnička v en. Výkonné odsávání Nezáleží na tom, zda máte velkou otevřenou kuchyň spojenou s obývacím pokojem nebo malou uzavřenou kuchyňku. Nabízíme optimální výkon odsavače pro kuchyně všech velikostí.


Informuj ma o dostupnosti. Vyber si splátky podľa seba. Ako funguje nákup na splátky pri dodaní kuriérom. Vyplníš žiadosť o úver. ENERG eHeprnq EEPYE1a ENERGIA ENERGIJA ENERGY ENERGIE ENERGI BOSCH.


Jej celkový objem je 3litrov. Ovládanie chladničky je jednoduché pomocou elektronického ovládania. Regulácia teploty pre chladiacu a mraziacu časť je oddelená.


K dispozícii je tiež funkcia Holiday. Její celkový objem činní 3litrů. Ovládání chladničky je snadné pomocí elektronického ovládání.


Regulace teploty pro chladící a mrazící část je oddělená. Chcete vedieť, či je cena 6€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky