čtvrtek 21. března 2019

Cestovní hřeben

Cestovní hřeben

Kompaktní cestovní hřeben. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Cestovní hřeben je záchranou pro všechny, kteří po dlouhé cestě nevypadají zrovna nejsvěžeji. Hřeben se dá složit do malé krabičky, takže se bez problému vejde do každého příručního zavazadla. Skládací hřeben je super vychytávkou pro ženy i muže. Beauty Look je značka firmy Inter-vion, která se zaměřuje na produkty usnadňující péči o Vaše vlasy, pleť i nehty.


Nabízí nejrůznější hřebeny, včetně populárních Tangle Definerů, pilníky na nehty různých hrubostí, velikostí a tvarů, houbičky na make-up, nůžtičky na manikúru, štípky na nehty, kosmetické taštičky a mnoho dalšího. Tangle Teezer – inovativní hřebeny na vlasy z Velké Británie s jedinečnými štětinami. Za krásami fantastických přírodních scenérií až za polární kruh, kde v létě slunce nezapadá.


Severské přírodě Švédska a Norska se nedá odolat. Pro husté a kudrnaté vlasy je důležité zvolit co největší hřeben s odolnými zuby a širokými mezerami. Pro jemné vlasy je ideálním pomocníkem kartáč s kančími štětinami.


Ideální je hřeben s antistatickými účinky, např. Pro zvýšení objemu vyzkoušejte tupírování. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Všechno zboží, které prodáváme na našem internetovém obchodě je ověřené a kvalitní. Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu. Velký výběr profesionálních a cestovních hřebenů se zrcátkem za ty nejlepší ceny v eshopu salondoma.


Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Vybíráte nový kartáč či hřeben ? Dopřejte si profesionální péči například kvalitními antistatickými kartáči nebo hřebeny, které používají i profi kadeřníci. Jedná se o speciální kousek, určený pro ty muže, kteří si i náročnější úpravy vousů dělají sami doma.


Cestovní hřeben

Tento hřeben zapadá do filozofie, kterou lze charakterizovat větou: “Sám sobě kadeřníkem. Proto má jeho rukojeť tvar speciálního půlkruhu, aby podle ní bylo možné při holení tvarovat. V této kategorii najdete kvalitní hřebeny německých značek KELLER BÜRSTEN, DOVO a Hercules Sägemann či anglické značky Captain Fawcett nebo amerického Wahlu. Nabízíme hřebeny jak plastové, tak z výběrového dřeva. Kulatý cestovní hřeben , reklamní potisk i bez.


Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Hřebeny - kvalitní hřeben nesmí mít například žádné ostré rohy a hrany.


Kartáče - jednotlivé svazečky štětin nemají být uspořádány příliš hustě, samy nemají být příliš početné (počet jednotlivých štětin). Zásad zpracování osobních údajů. Antistatický hřeben odstraňuje statickou elektřinu ve vlasech a odstávání vlasů.


Ty jsou po rozčesání uhlazené, hebké a drží požadovaný tvar. I když je menší, je stejně tak účinný jako jeho větší verze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky