úterý 26. března 2019

Indukční varná deska mora

Indukční varná deska mora

Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Indukční varná deska mora

Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Popis produktu MORA VDI 3FF Dvou zónová indukční sklokeramická varná deska MORA VDI 3FF má dvě indukční zóny, dotykové ovládání,. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji. Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno.


Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu. This feature is not available right now. Please try again later. My jsme Mora - Duration: 15:10.


DIY) - Duration: 15:03. Mr EastCoastMan Recommended for you. Play all Funkcjonalne szafki.


MORA VDIT 6C nabízí funkci PowerBoost (extra výkon u všech varných zón), ukazuje zbytkové teplo a automaticky se po minutě vypíná. Stačí vám papírová utěrka a varná zóna zase bude zářit čistotou. Moderní a bezpečné vaření. Pomocí ukazatele zbytkového tepla snadno zjistíte, zda je deska ještě stále horká.


Cenově se tato indukční varná deska řadí k nákladnějším modelům na trhu, její cena je ale opodstatněná hlavně vysokým výkonem. Ten ovlivňuje zejména rychlost zahřívání nádobí na desce. Dostupná a moderní indukční varná deska značky Mora přináší sklokeramický povrch varné desky. Nižší cena a inovativní funkce dělají z toho modelu varnou desku za rozumnou cenu.


VARNÉ DESKY – výprodej. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené. Detail produktu Do obchodu. Biano - Chytrý nákup nábyt.


Varná doska má takisto ukazovateľ zostatkového tepla a panel možno uzamknúť, detská poistka. V prípade, že je varná doska zapnutá a nie je používaná, automatické vypnutie odstaví ohrev varných zón. Bridge, ktorá spája dve samostatné zóny dohromady. Doba, kdy byl v každé domácnosti samostatně stojící sporák, už je minulostí. Současná nabídky kuchyňských spotřebičů je natolik široká, že si vybere opravdu každý.


Základem kuchyně je varná deska pro přípravu jídel, a právě mezi varnými deskami je asi největší variabilita. Jaká je ta nejvhodnější do vaší. Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Pokud něco potřebujete ohřát rychle, Booster oceníte. Všechny indukční varné zóny disponují extra výkonem PowerBoost, což výrazně zkracuje dobu ohřevu.


Indukční varná deska mora

Nechybí ani dětská pojistka, která brání přenastavení a blokuje ovládání. Po odebrání nádoby z desky se po určitém čase bez přerušení provozu deska sama automaticky vypne, již se nemusíte se bát, že jste nechali doma zapnutou plotýnku. Choose the perfect machine from over 200listings.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky