středa 13. března 2019

Plastové talíře

Z naší bohaté nabídky plastových talířů si vybere opravdu každý. Barevné plastové talíře , které jistě oceníte při každé párty, nabízíme v široké škále barev. V naší nabídce naleznete například papírové talíře a papírové misky, různých tvarů a velikostí.


Ty jsou samozřejmě recyklovatelné a nedají se již po použití dále použít. V našem sortimentu ale nabízíme také plastové talíře a plastové misky a mísy, které lze použít ještě alespoň jedenkrát. Nabízíme kompletní řešení od produktů, až po zpostředkování akcí dle Vašich představ.

Nechceme být jako ostatní - chceme být lepší. Milujeme svou práci pro dokonalý výsledek. Talířek je vhodný pro ohřev v mikrovlnné troubě. Kompletní nabídku talířů nal.


Kartonová sleva - kvalitní pevné plastové talíře vhodné do mikrovlnné trouby, pro použití do 120°C. Praktická ouška usnadňují přenášení. Rozměry: horní Ø 2mm (Ø dna 1mm), výška mm.


Zapomeňte na vše, co jste dosud věděli o jednorázovém nádobí!

Plastové talíře pěnové EPS. Lehký a zároveň robustní plastové talíře , bezpečný pro potraviny, opakovaně použitelný, vhodný do myčky, velmi podobný sklu. Papírové tácky a talíře BIO. Využije se v baru, na večírku, festivalu, na zahradě, u bazénu, v domácnosti, v lázních nebo v hotelovém wellness centru. Pokud by došlo ke zničení talíře , nevzniknou.


Barevné papírové talíře - Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře , kelímky, brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti. Talíře jsou při servírování jídla praktické, ale nejen to – zároveň zařídí, že váš stůl má styl a jedinečný vzhled. U nás najdete spoustu talířů pro nejrůznější příležitosti, díky nimž bude vaše jídlo potěšením nejen pro vaše chuťové pohárky, ale i pro oko.


Klasický kulatý i odvážnější hranatý tvar poskytne dostatek prostoru pro vkusné servírování. Veselé motivy dětské řady jistě potěší vaše nejmenší. Začátek grilování je spojen s mytím nádobí po každé hlavní události? Pokud ano, určitě byste měli zájem o naše plastové talíře. Jedná se o absolutně nezbytné picy, grily, ohniska nebo venkovní akce pro děti.


Díky nízké ceně není škoda je vyhodit – a. Dodáváme plastové talíře s uchy i bez, barevné i čistě bílé. Pro některé pokrmy plně dostačují jednolité talíře. Veškeré zboží máme skladem a odesíláme do hodin od dokončení objednávky.


V nabídce ale naleznete i dělené.

Nakupujte talíře a tácky za velkoobchodní ceny. Náš internetový obchod pro Vás připravil za výhodné ceny kuchyňské potřeby, gastro potřeby a nádobí,které by Vám při vaření nemělo chybět. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodáváme všechny typy talířů: hluboké, mělké, dezertní i dětské.


Používáním tohoto webu s tím s. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastové talíře za TOP ceny nebo plastové talíře pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si plastové talíře , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky