čtvrtek 21. března 2019

Hluboké talíře

Hluboké talíře

Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů!


V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní.


Doplněním sortimentu jsou hranaté hluboké talíře - SQUARE. Podobně i porcelánové talíře jsou klasické nebo hranaté s mnoha barevnými motivy. Skleněné talíře zastupují hranaté talíře z čirého skla a řada Ebro z tvrzeného skla. Hluboké talíře UPOZORNĚNÍ! Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk.


Stůl nemusí být nudnou součástí Vaší jídelny. Nabízíme širokou škálu motivů a barev! Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč.


To vše Vám dává ideální možnost vybrat si talíře značek Langenthal, Lilien a G. Koupíte zde hluboký talíř, mělký talíř, dezertní talíř, talíř na předkrm nebo by se vám hodila rovnou celá sada talířů? Pořídit si můžete nádherné, originální designové kousky radost pohledět, nebo jednoduché nádobí s minimalistickým designem pro běžné používání. I když nejoblíbenější jsou tradičně talíře čistě bílé, sehnat se dají v mnoha variacích. Talíře jsou tím nejdůležitějším v jídelně. Bujné barevné květy povýší vaše pokrmy na novou úroveň.


Hluboké talíře

Je to něco, co na jídelním stole až tak úplně nečekáte. Porcelánové talíře hluboké. Pak jistě uvítáte možnost nakoupit si talíře dle svého vkusu po jednotlivých kusech.


Vybírat můžete z nabídky polévkových, mělkých i dezertních talířů jak z porcelánu, tak z kvalitního tvrzeného skla. V naší nabídce nechybí talíře jednobarevné ani v moderním designovém provedení. KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem. Pro lepší fungování našich stránek využíváme cookies. Používáním našeho webu souhlasíte s jejich využitím.


Elegantní hluboké talíře na pokrmy či polévky. Prosíme Vás o platby předem či kartou. Dopravci nepřijímají hotovost a je snížený počet výdejen Zásilkovny. Talíř lze používat do mikrovlné trouby i do myčky na nádobí.


Nádobí je vysoce odolné proti poškrábání, otěru, tepelnému šoku, je neporézní a tudí. Ale ať již speciální talíře na salát, hluboké talíře na polévku, oválné ploché talíře na rybu, filigránské skleněné talíře nebo hravé dětské nádobí – rozhodující pro správný výběr jsou především styl, kvalita a materiál. Přitom mnozí dávají přednost klasice: porcelánu. V této kategorii naleznete kusové porcelánové talíře do domácnosti.


Hluboké talíře

Jsou zde samostatně rozděleny do podkategorií talíře obvyklých tvarů jako jsou talíře mělké, hluboké či dezertní, ale také talíře méně obvyklé jako je talíř na koláč, dortový talíř, klubové či servírovací talíře. Tisíc kousků z mnoha e-shopů na jednom místě. Vybírejte talíře podle stylu, kvality, barev i ceny.


InHaus se vyplatí sledovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky