úterý 26. března 2019

Skleněné poličky do koupelny

Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky , skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Máte možnost výběru z široké nabídky držáků skleněných polic. Poličku umíme osadit nerezovým designovým zábradlíčkem.


Drátěné rohové poličky do sprchového koutu jsou dobrým příkladem nadčasového designu - rohová polička zajistí narozdíl od těch klasických bez zvýšeného okraje, že z ní nic nepadá a nekácí se, šampón a mýdlo je vždy při ruce a přitom nepřekáží.

Koupelnové poličky ze skla. Existují samozřejmě skleněné poličky , které jsou mnoha způsoby zatmavené. Skleněné poličky nemusí být jen nutně čiré a průhledné.


Při výběru poličky nejprve změřte volný prostor v koupelně a až poté vybírejte podle typu a vzhledu. V naší nabídce naleznete poličky do koupelny rovné, rohové, skleněné , drátěné nebo s hrazdou. Pestrý výběr nabízí Sapho a designové poličky vyrábí Grohe. Naplní všechny vaše představy.


Sortiment v kategorii poličky je opravdu široký.

Každá polička nabízí odkládací místo na různé hygienické potřeby nebo kosmetiku. Velmi zajímavé poličky na zeď najdtete v sekci drátěný program. Osloví Vás svou jednoduchostí a jistě i příznivou cenou.


Doplňky jsou vyrobené z kvalitní pochromované mosazi a jsou tak vhodné i do vlhkého prostředí koupelny. Skleněná polička Soft je praktickým pomocníkem v každé domácnosti. Poličky na zeď do koupelny perfektně šetří prostor a poskytují moře odkládacího místa, které se hodí nejen ve sprše. Vybírejte moderní nerezové poličky do koupelny nebo elegantní skleněné poličky. Vícečlenná domácnost určitě přivítá dvojité a trojité koupelnové poličky.


Svým názvem se odvolává na čistotu linií, které si libují v dokonalé rovině a nenarušenosti. V nabídce jsou i skleněné police různých tvarů. Ukládejte si své nejdůležitější koupelnové potřeby stále na dohled na naše koupelnové poličky. Nástěnné a závěsné skleněné poličky doplňují elegantní design vaší koupelny.


Vyberte si atraktivní skleněné police a poličky do koupelny od českých i zahraničních výrobců za skvělé ceny. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR.


V ranní špičce půjde všechno snáz, když budete mít vše potřebné hezky na očích v policích. Uvolníte tak místo na podlaze a místnost bude vypadat větší.

Universální držák skleněné poličky o tloušťce 0-mm, materiál pochromovaná mosaz. Skleněná část poličky není součástí dodávky a je nutno ji dokoupit zvlášť, kompatibilní modely najdete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Hledáte praktické skleněné poličky do koupelny ? Nabízíme výjimečně bohatý výběr poliček ze skla v nejrůznějším provedení včetně oblíbených rohových. Pořiďte si svou poličku jako součást kolekce doplňků anebo samostatně.


Vybíráme je opravdu pečlivě, takže při běžném zacházení budou stále jako nové. Poličky pro koupelny a WC nabízíme hlavně ve skleněném provedení, to totiž celý výrobek vzhledově odlehčí a nepůsobí tak těžce. Police, poličky na kosmetické doplňky a sušáky na ručníky do koupelny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. V případě zájmu vyrobíme drátěný program do šatny, skříní a kuchyňských skříněk.


Zabýváme se také výrobou drátěného programu do obchodu a kanceláře (reklamní stojany aj.). ROLTECHNIK - Čtvrtkruhový sprchový kout OBCR2. OBCRzaujme na první pohled svým atraktivním odlehčeným vzhledem. Designové stěny Venkovní fasády.


Montuje se do obloženého rohu koupelny (ideálně do vyzděné niky nebo v kombinaci s pevnou stěnou PPS ) na vaničky RAVAK Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro FLAT, Gigant Pro, Gigant Pro FLAT nebo přímo na. Nejoblíbenější Dle ceny vzestupně Dle ceny sestupně. Výpis produktů Polička s ohrádkou cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky