čtvrtek 28. března 2019

Mikrovlnná trouba beko

Mikrovlnná trouba beko

Mikrovlnná trouba s grilem. Elektronické dotykové ovládání. Dotykové otevírání dveří. Funkce rozmrazování, dětský zámek, digitální časovač. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Také už jste se přesvědčili o tom, že bez mikrovlnné trouby to v kuchyni zkrátka nejde? Pokud přišel čas se porozhlédnout po nové, spolehněte se na kvalitu značky Beko. Samostatná mikrovlnná trouba nabízí možnost vestavby pomocí volitelně dokoupitelného rámečku. Disponuje objemem litrů a perfektně a rychle ohřeje.


Je vybavena vysokým výkonem, dvacetilitrovým objemem a pojme talíř o průměru až. Na vaše pokrmy můžete použít jeden ze programů, tedy mikrovlnným ohřevem a rozmrazováním. Vnitřní objem trouby litrů. Mechanické ovládání pomocí knoflíků.


BEKO vyrábí tuto volně stojící mikrovlnnou troubu, kterou můžete umístit kamkoliv se vám zachce. Výbavou trouby jsou dvířka, které se otevírají na stranu. Stříbrné barevné provedení je doplněno černým sklem a dvěma otočnými knoflíky. Troubu je možné ovládat pouze.


Pomáhá vám rychle ohřát či dokonce uvařit různá jídla, aniž byste spotřebovávali mnoho energie. Má dotykové otevírání dveří a automatické programy například pro přípravu pizzy, masa nebo zeleniny. Díky funkci grilu si snadným zůsobem připravíte grilované maso, klobásy nebo ryby.


Volba rychlý start vyvine 1 výkon po dobu sekun čímž zajistí rychlejší přípravu Vašeho pokrmu. Multifunkční mikrovlnná trouba s grilem a horkovzdušným pečením od předního výrobce BEKO byla speciálně navržena tak, aby odpovídala potřebám každé moderní domácnosti. Díky ní bude příprava pokrmů maximálně komfortní a ušetří vám i spoustu času a energie. Potěší vás také řadou praktických funkcí i. Veškeré informace o produktu.


Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Užitečnou fukncí této mikrovlnné trouby je gril. Nechybí časovač s displejem. Instalační kit s rámečkem součástí balení. Obsahuje dětský zámek, aby udržela Vaše děti v bezpečí.


Volně stojící mikrovlnná trouba. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Její vnitřní objem je litrů a průměr jejího otočného talíře je 2cm. Pro pohodlné otevírání dvířek má k dispozici tlačítko. Dvířka mikrovlnky mají přizpůsobenou průhlednou část, díky které můžete sledovat přípravu vašeho jídla.


A také dotykové ovládání dveří. Vybrali jsme pro Vás Vestavné mikrovlnné trouby. Spotřebič nabídne pohodlné elektronické dotykové ovládání.


Výkon můžete nastavit ve více úrovních a také můžete při vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky