středa 27. března 2019

Sklo na zakázku

Chcete vybrousit dárek k jubileu, ceny na sportovní nebo kulturní akce? Potřebujete opravit například vyraženou skleničku? Sháníte další služby v oboru zušlechtění skla? Nabídka: broušení skla na zakázku , opravy výrobků ze skla, vytváření nápisů na sklo.


Produkty: nápojové sklo s jemným matovým brusem, broušené.

V prodejně můžete nejen vše zmíněné nakoupit, ale také se poradit o nejvhodnější volbě právě pro Vaší konkrétní potřebu. Kromě rady lze využít i sklářskou výrobu na zakázku nebo opravy laboratorních aparatur. Sklo na zakázku se hodí k jakékoliv příležitosti, která si zaslouží čirost průzračného křišťálu. Každý kus je výsledkem pečlivé ruční práce v naší dílně. Potisk skla na zakázku.


Nabízíme Vám broušení skla, skleniček, půllitrů, sklenic, frťanů a pohárů na zakázku. Navštivte naše webové stránky. Prodej a výroba skla na zakázku.

Vyrábíme celoskleněný nábytek, akvária, terária, skládaná zrcadla na zakázku , pískujeme skla dle předložených motivů, brousíme, leštíme, vrtáme plochá skla atd. Broušení skla u nás probíhá rychle, kvalitně a přesně dle vašich požadavků. Nejsme tak závislí na dalších zpracovatelích.


Veškeré zpracování skla. Samolepka na okraj čelního skla BMWgenerace eDoporučujeme zrcadlové provedení pro lepení z vnitřní strany skla, vyhnete se tak poškození samolepky stěračem. Výroba skleniček, sklenic, pohárů, těžítek, hrnků, půllitrů, lahví a. Sklenářství Polička, Lezník u Poličky. Vyrábíme a dodáváme skleněné dveře, zrcadla, osvětlená zrcadla, pochozí skla, skleněné stříšky, skleněné kyvné dveře, sprchové kouty, skleněná zábradlí, skleněný obklad koupelna, skleněné obklady kuchyně, sklo ke krbu, sprchové kouty.


Skleničky se jménem a srdíčkem na zakázku mohou být dárečky z lásky na Valentýna, sklenice na pivo mohou být dárečky pro muže na míru a hrnečky s obrázkem si můžete objednat pokud hledáte dárečky pro děti. Sklenice s logem firmy a jménem zase mohou být originální dar zaměstatnci k odchodu do důchodu. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Ledování se používá se na nebarvené sklo , mramorování na sklo barvené.


Výrobek je dekorován sítí nepravidelných prasklin. Základní ceny za dárkové sklenice vyrobené na zakázku. Sklo pod krbová kamna a sklo před krby na zakázku.


Jak svědomitě pojistit bezpečnost Vaší rodiny. Co před a pod kamna nebo před krb?

Jak obhájit všechna nařízení, předpisy a normy ? Sklo vám samozřejmě můžeme odvézt až domů. Každou zakázku řešíme individuálně na míru. Po telefonické domluvě můžete přijít k nám na dílnu, kde sklo na počkání řežeme, brousíme, vrtáme, vyřezáváme a leštíme. Platit u nás můžete kartou nebo hotově. Osobní odběr hotových výrobků přímo u výrobce na adrese Letošov 11 NESOVICE - kdykoliv po dohodě přes mail nebo na tel.


Aktuální info k adrese a možnosti osobního odběru v ostatních uvedených městech obdržíte mailem po zhotovení vaší objednávky. Výrobky ze skla a výroba na zakázku od české sklárny BDK Glass. Vytvořte si své nové skleněné dveře. Skleněné dveře na míru, čiré s pískovaným motivem kruhů.


Vyrobíme vám celý set přímo na míru. Set obsahuje veškeré kování a sklo , díky tomu mohou být skleněné dveře okamžitě využívané. Vybírat můžete z široké škály vzorů a barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky