čtvrtek 30. března 2017

Sencor srm 1800ss

Sencor srm 1800ss

Veškeré informace o produktu. Je vhodný pro přípravu všech variací tohoto pokrmunbsp;včetně rýže na suši. Jeho použití je velice snadné a je vhodný pro přípravunbsp;všech druhů rýží včetně rýže na Sushi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Hrnec funguje na principu vaření v páře. Má vnější plášť z nerezu a praktické rukojeti po obou stranách. Jeho použitie je veľmi jednoduché a je vhodný na prípravu všetkých druhov ryže, vrátane ryže na Sushi. Its use is simplenbsp;and it is suitable for preparing all kinds of rice, including Sushi rice.


The pot works on the principle of steam cooking. It has an outer casing made of stainless steel and practical handles on both sides. Rýže patří mezi základní suroviny pro přípravu jídel po celém světě.


Ne každý ji však umí uvařit správně. Výsledek je mnohdy rozvařený, nebo naopak nedodělaný a křupe mezi zuby. Free Shipping Available. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Vonkajší plášť ryžovaru je z nerezu, pracuje na princípe varenia v pare. Má plne automatickú prevádzku a je vhodný na prípravu všetkých druhov ryže vrátane ryže na Sushi.


Sklenená pokrievka s otvorom umožní únik prebytočnej pary a vďaka. Használatával kg rizs főzhető egyszerre, üzeme önműködő. Keep Warm funkciója akár órán keresztül is melegen tartja az elkészült ételt. Je vhodný na prípravu všetkých variácií tohto pokrmu, vrátane ryže na suši.


Tento rýžovar je vhodný na přípravu všech druhů rýže, včetně rýže na Sushi. Rýžovar Sencor pracuje na principu vaření v páře. UPOZORNĚNÍ: Kvůli vysoké poptávce po produktech souvisejících s koronavirem bude vaše objednávka odeslána z Lékárna. Tento ryžovar je vhodný na prípravu všetkých druhov ryže vrátane ryže na Sushi.


Sencor srm 1800ss

Speciální hrnec pro vaření rýže! Tělo hrnce je z nerezové oceli. Bármilyen típusú rizs elkészítésére kiválóan alkalmas a normál fehér rizstől, a különleges sushi rizsig.


Dál už hledat nemusíte! Az eszköz egybként gőzöli a rizst, a tetején van is egy lyuk, ahol a pára távozhat. Ami tetszik: Tényleg megfő a rizs,nem tapad.


Ami nem tetszik: Szerintem túl erős lehet a főzés fokozat. Tegnap kaptam a fiamtól karácsonyi ajándéknak! Persze,hogy azonnal kipróbáltam,hisz nagyon rég vágytam egy ilyenre. Tudok riszt főzni,hisz évesen főztem.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky