středa 29. března 2017

Jednoplotýnkový vařič

Nenáročným strávníkům a milovníkům pokrmů z jednoho hrnce postačí jednoplotýnkový vařič. Je vhodný na chalupu, nebo kamkoliv, kde jste omezeni nedostatkem prostoru. Indukční či elektrický vařič Sencor je skvělým pomocníkem do kuchyně, ve které je potřeba šetřit s místem. Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Disponuje plotýnkou o průměru 1cm.


Tento vařič je řešením pro malé kuchyně, chaty a jiné prostory, kam se nevejde klasický sporák. Světelná signalizace provozu a protiskluzové nožky zvyšují bezpečnost a snadno omyvatelný povrch potěší i víkendového kuchaře. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Fyrelite Start disponuje sklopnými raménky pro snadný transport a regulací výkonu, kartuši C 3Performance lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče. Elektrické vařiče jsou praktické na cestování, na chalupu, i do malých domácností.


Jednoplotýnkový vařič

Nabízíme dvouplotýnkový i jednoplotýnkový elektrický vařič. Jednoplotýnkový plynový vařič Top Line. Atraktivní výrobky dostupné pro každého.


Elektroniku a domácí spotřebiče vyvíjíme s ohledem na nároky současného zákazníka. Nasloucháme spotřebitelům a produkty neustále zlepšujeme, aby plnily, co se od nich očekává, některé roli domácího pomocníka, jiné multimediálního společníka. Indukční sklokeramická deska pro rychlé vaření s nízkým odběrem energie.


Funkce boost, dětský zámek, nastave. Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Indukční vařič bude perfektním řešením do menších bytů, popřípadě na chalupu. Svým elegantním černým provedením dokonale zapadne do každé kuchyně. Protiskluzové nožičky zaručují stabilitu po celou dobu vaření. LED a ovládací klávesy Vysoce kvalitní indukční cívka nastavení úrovně výkonu funkce vaření: mléko, guláš, smažení. Plynová stolička - vařič model Q. Celolitinový jednohořákový vařič na Propan-Butan s plynulou regulací výkonu vhodný pro vaření například v domácí druhé kuchyni.


Jednoplotýnkový vařič

Dvou hořákový přenosný vařič na propan-butanové kartuše se závitem. Vařič Outwell Appetizer 2-Burner. Na dotaz 3Kč Detail. Elektrický jednoplotýnkový vařič vhodný do garsonky, kanceláře, na kolej nebo chatu atd. Plotna s průměrem 1mm.


Výkonný hořák o průměru mm. LED displej - ukazuje čas, teplotu, příkon, automatické vypnutí, ochrana proti přehřátí. Prodám jednoplotýnkový stařičký vařič , nejspíš pro sběratele. Nevím zda ještě funguje,je bez šňůry.


Prodám tento indukční jednoplotýnkový vařič značky CASO Germany BlueTwo. K vařiči přiložím i podložku, díky které lze použít jakýkoli hrnec. Tento luxusní a zároveň praktický jednoplotýnkový vařič je vhodný jak do bytu, tak na chatu či chalupu.


Je vybaven jednou ploténkou o průměru 1mm a proto je vařič vhodný jak na malé hrnce či pánve, tak i na velké. Teplotu lze jednoduše nastavit pomocí plynule nastavitelného termostatu. Jakmile se ploténka začne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky