pátek 31. března 2017

Hluboký pekáč

Popis: Pečící plech smaltovaný hluboký DeDitrich. Použijte velký a hluboký pekáč , rozehřejte troubu na 1°C, nalijte olivový olej a na něj položte na šest dílů rozporcované kuře. Ochuťte solí a pepřem a pečte 30–minut.


Potom do pekáče přidejte všechny ostatní ingredience (kromě smetany). Přikryjte pekáč alobalem a vložte zpátky do trouby. Plech smaltovaný hluboký využijete k pečení masa i moučníků, vnitřní rozměry 3. Bezplatná zákaznická linka. Hledáte svého nejbližšího.


Díky jeho rozměrům v něm připravíte například i pečenou kačenu či jinou dobrotu, na kterou budou vaši hosté. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem. Pekáče a zapékací mísy. Využijte naší skvělé nabídky na hluboký pekáč od společnosti Mora. Tento produkt využijete v kuchyni nejen pro přípravu zapečených pokrmů, lasagní, ale i na pečení masa.


Velkou výhodou je, že povrch odolává poškrábání a také fakt, že pekáč lze mýt v myčce nádobí. Zajisté oceníte nepřilnavost povrchu. XXL hluboký pekáč do sporáku 50cm. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Oetker má velmi kvalitní zpracování s vysokou odolností. Hluboký pekáč s víkem z řady Premium značky dr. Je možné ho používat jako nízký i hluboký pekáč. Všestranně použitelný pekáč CopperLUX XXL 2vje ideální pro přípravu jídla s nízkým obsahem tuku. Vyrobeno z oceli, smaltu a vysoce odolného materiálu proti poškrábání s částicemi mědi.


Hluboký pekáč

Může být použit v jakékoliv troubě a na jakémkoliv sporáku. Je opatřen vysoce odolným antiadhézním. V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl. Odolný hluboký pekáč využijete v kuchyni nejen pro přípravu zapečených pokrmů, lasagní, ale i na pečení masa, výrobu sulcu či různých aspiků.


Oetker je vysoce odolný proti poškrábání i proti kyselosti. Vďaka jeho rozmerom v ňom pripravíte napríklad aj pečenú kačicu či inú dobrotu, na ktorú budú vaši hostia ešte dlhú spomínať. Plech je vyroben z kvalitního černého smaltu. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má odřený smalt.


Již jsem vám psal, jak jsem spokojen s objednávkou. Do dvou dnů to došlo v pořádku. Objednali jsme si mělký pekáč , hluboký pekáč a bílý příklop pro sporák zn.


Jinak dobrá včetně usazení. Neškodila by delší přívodní el. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Hluboký pekáč

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky