čtvrtek 23. března 2017

Plechové kbelíky

Prodej kovových - plechových obalů, plechovky, kbelíky , hoboky, kanystry, láhve. Kbelíky s víkem, sponou a pojistkou jsou ideálním obalem pro přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů větších objemů. Tyto kbelíky jsou vhodné pro přepravu nebezpečných látek ADR.


Hoboky s víkem, sponou a pojistkou jsou ideálním obalem pro přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů větších objemů. Tyto obaly jsou vhodné pro přepravu větších objemů nebezpečných látek ADR. PLECHOVÉ KBELÍKY , DOZY.

Objednávky příjimáme pouze e-mailem. Následně Vám připravíme cenovou. Pro použití v potravinářském průmyslu je nutné plechový kbelík opatřit potravinářským lakem. Minimální počet kbelíků s potravinářským lakem od paletového množství. Více informací o produktech na dotaz.


Kbelíky v našem sortimentu jsou vyrobeny z plastu (PP) nebo z plechu a jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů v chemickém či potravinářském průmyslu. Kbelíky jsou vybaveny různými druhy vík a to vtlačovacími, šroubovacími nebo s pákovým uzávěrem. Většina vík je vybavena též vylamovací.

Kbelíky z pocínovaného plechu s drátěným madlem, víkem, sponou a pojistkou. Použití zejména na přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů. Vhodné rovněž pro přepravu větších objemů nebezpečných látek dle ADR. Smaltované kbelíky jsou praktickými doplňky do domácnosti i na zahradu. Dají se využívat k celé řadě prací.


Víceúčelové smaltované kbelíky. Na rozdíl od klasického plechové kýble, je smaltovaný kbelík nejen mnohem příjemnější na pohle ale je rovněž i daleko odolnější proti mechanickému poškození i zubu času. Hledáte stylové plechové kbelíky vhodné jako doplněk do interiéru? V naší nabídce najdete několik typů dekoračních plechových kbelíků včetně zdobených. Stájová plastová i plechová vědra, plastové i plechové kbelíky , kýbly.


Nabízíme různé plechovky s vtlačovacím víčkem, ale také plechové kanystry, kbelíky či lahve. Všechny plechovky lze využít pro uchování a přepravu barev, laků, kapalných chemikálií a produktů potravinářského průmyslu (pouze s vnitřním lakem). Standardní provedení ocelových sudů - uvnitř surové, vně lakované. Plechové boxy a dózy na 4home.


Get without the ads. Skip trial month free. Plastové a plechové kbelíky a plechovky peta hli. Unsubscribe from peta hli?

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Potřebujete kvalitní plastový či plechový kbelík? Máme jich pro vás spoustu skladem za skvělé ceny. Kbelík plechový EDE s kovovým držadlem a víkem l. VELKOOBCHODNÍ NABÍDKOVÝ KATALOG OBALŮ NA KOSMETIKU A POTRAVINY Jak mohu obaly objednat?


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky