pondělí 27. března 2017

Kartáč na nádobí

Nejprodávanější produkty z kategorie. Kartáček na nádobí CLEAN KIT. Barva na obrázku je pouze ilustrativní, v nabídce více barevných variant, dodáváme dle skladové dostupnosti. Balíčky odesíláme v nejkratší možné době od obdržení objednávky.


Doprava zdarma nad 90-Platí pro všechny způsob. Díky svému tvaru bude užitečný především v kuchyni při mytí nádobí.

Tento krásný kartáč je vhodný do každé domácnosti. Vám přináší kompletní nabídku moderních bytových doplňků a dekorací. Perfektní pomocník do vaší kuchyně, který nahradí umělohmotné kartáče a drátěnky.


Zbavte se umělých produktů v kuchyni a používejte přírodní alternativy. Skvěle poslouží jako drátěnka, ale jeho použití je mnohem univerzálnější. V naší záložce Přírodní houba na nádobí , hadříky a kartáč najdete praktické bambusové utěrky, které se dají opakovaně používat a prát.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Každý den stovky novinek v nabídce.

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Oproti běžnému mytí nádobí tak použijete i menší množství čistíciho prostředku. Navíc chráníte jemnou pokožku rukou, protože si díky praktické rukojeti nemusíte máčet ruce ve vodě a mycím prostředku. Slouží pro pohodlné mytí nádobí.


Díky výměnným hlavicím vám tento kartáč může sloužit celé roky. Jeho propracovaný tvar, který usnadňuje mytí, i příjemný dotek dřeva si rychle oblíbíte. Aby vám kartáč dlouho vydržel. S naší řadou dopňků na mytí nádobí vám každodenní nudná práce půjde lépe od ruky. Když se dáte dohromady s našimi praktickými pomocníky, jako jsou třeba odkapávač na nádobí , držák na papírové utěrky, háček na utěrky a kartáč na mytí nádobí , může to být zábava pro celou rodinu.


Přihlaste se k odběru novinek. Vaší registrací budete mít vždy k dispozici čerstvé informace o aktuálních akcích a nabídkách. Luxusní kartáče na nádobí s atraktivní dřevěnou rukojetí. V čem kartáčky a kartáče CLEAN KIT vynikají? Jsou vynikající pro mytí všech druhů nádobí , pro čištění kuchyňských dřezů, ploch apod.


Pohodlnější mytí nádobí vás čeká s vhodným kartáčem. Poradí si s usazenou špínou a šetří vaše ruce. Odolné štětiny vydrží intenzivní používání bez deformace a rukojeť je navržena ergonomicky pro pohodlné držení.

Určitě využijete i kartáček na čištění zeleniny. Tento kartáč se zásobníkem uvolňí po zmáčknutí dostatečné množství saponátu, ušetří vám čas i saponát. Vhodný do každé kuchyně pro rychlé a efektivní mytí nádobí. Dodání do pracovních dnů.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Kategorie: Domácnost, Kuchyně. Popis Hodnocení (0) Pro stylový kokosový kartáč , který je plnohodnotnou náhradou klasických plastových kart.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky