středa 29. března 2017

Plastový chlebník

Kladom je aj jeho protišmyková úprava. Ako materiál je vyžiť ľahký a tiež odolný plast. Vďaka tomu je zaručená aj ľahká údržba. Tento chlebník pojme všetko pečivo a zároveň v kuchyni zaberie minimum miesta.


Kladem je i jeho protiskluzová úprava. Jako materiál je vyžitý lehký a také odolný plast.

Díky tomu je zaručena i snadná údržba. Veko má kovovú povrchovú úpravu v biele farbe a plastový úchyt. Aby pečivo vydrželo co nejdéle, má chlebník navíc vroubkované dno pro lepší ventilaci. Víko má kovovou povrchovou úpravu v bílé barvě a plastový úchyt. Povrchová úprava chlebníku: mat, typ nerezové oceli: 43 síla nerezi mm.


Chlebník pro správné uchovávání pečiva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Plastová chlebovka od 2Kč - Heureka.


Jde o plastový chlebník od renomovaného výrobce, který dostal označení 4Food.

Na jeho konstrukci je záruka až tři roky. Otvor zásobníku je výklopný. Materiál působí velmi odolně. Jeho vzhled je velmi příjemný a zapadne do každé kuchyně.


Je vyroben z kvalitního materiálu, snadno se čistí. Dizajnový chlebník pre uskladnenie pečiva, Skladovanie a balenie potravín S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Futuristický plastový chlebník od designéra Stefano Giovannoni - Elisa Gargan, z dílny firmy Alessi.


Netradiční prostorný chlebník do moderních kuchyní. Je zhotoven z praktického materiálu, který se snadno udržuje v čistotě. Chléb, rohlíky nebo koláče neokorají a nemůže na ně dotěrný hmyz. Na výběr je z nejrůznějších barev a vzorů.


Nejsou však příliš praktické, jsou totiž zcela neprodyšné. Výjimka však potvrzuje pravidlo. To dokazuje tupperware chlebník. Praktická nádoba má zaoblené stěny pro. Ide o plastový chlebník od renomovaného výrobcu, ktorý dostal označenie 4Food.


Jeho vzhľad je veľmi príjemný a zapadne do každej kuchyne. Maminky vědí, že plastový chlebník stojí na eMiminu nejméně.

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ceny sú s DPH Pokladňa. Správně vybraný chlebník vám umožní vychutnat si čerstvost oblíbeného chleba a pečiva.


Produkt bol vložený do Vášho košíka Množstvo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky