středa 22. března 2017

Kavovary servis

Našimi rukami prešlo obrovské množstvo strojov tých najrôznejších značiek od tých, ktoré by sa dnes už dali označiť za skutočné „retro“ až po najmodernejšie automatické kávovary renomovaných výrobcov. ZAHRAJE na všechny smysly. Sme najväčší pozáručný servis na Slovensku s najlepšími službami pre zákazníka. Môžete k nám kávovar priniesť, alebo prídeme ku Vám. Kávovar Vám opravíme na místě.


Servis Cenník Kontakt Prenájom kávovaru.

Profesionálny kávovar DARBOMAT Vhodný tam, kde je potrebné za krátky čas pripraviť väčšie množstvo kvalitnej kávy. Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary, kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba. Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv.


Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje. Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do. Společnost Jura klade velký důraz na plnou spokojenost svých zákazníků. Váš servis kávovarů Jura. Proto Vám poskytujeme maximální možnou péči pro záruční i pozáruční servis Vašeho kávovaru Jura.


Nejenom pravidelné závozy Vaší oblíbené kávy, ale i špičkový servis dělá z běžného dodavatete toho nejlepšího.

Postaráme se o kávu ve Vaší kanceláři od A až po Z. Automatický kávovar Aulika se řadí mezi automatické kávovary značky Saeco. Pražíme výběrovou kávu moderní technologií. Nabízíme kávovary se servisem pro gastro i domácnosti. Výběrová káva a kávové přislušenství. KV ELEKTROSERVIS - Zdeněk Chvátal Nám.


Nebude-li možné provést servis nebo opravu kávovaru Saeco Odea na místě, nabídneme Vám zapůjčení náhradního kávovaru po dobu opravy. Kapsulové kávovary sa tešia obľube v moderných domácnostiach, kedy chcete pripraviť naozaj chutnú kávu pre svoju návštevu, rýchlo a pohodlne. Napenené cappuccino, či latte vytvoríte ako naozajstný profesionál. Najít autorizovaný servis. Produkt lze opravit během a po záruční době.


Oficiální autorizované opravárenské středisko vyškolené společností Krups provede opravu vašeho produktu. Pro prodloužení životnosti výrobku nabízejí naše opr. Jsme firma zaměřující se na pozáruční servis kávovarů Jura. Tyto kávovary patří mezi ty kvalitnější, ale i tak potřebují průběžně servisovat - ať už jde o preventivní údržbu, čištění, odvápnění, či rozsáhlejší servis.


S námi šetříte čas i peníze. História kávy siaha do polovice 15. Do Európy vstúpila v polovici 16.

Vitajte vo svete kávovarov JURA. PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE PLNE AUTOMATICKÝ KÁVOVAR? Plne automatický kávovar JURA Vám umožní vyberať si doslova z neobmedzeného množstva druhov čerstvej zrnkovej kávy, záleží potom už len na Vašej chuti. Objevte všechny přístroje Krups na přípravu kávy, od kávovarů na espreso a cappuccino přes napěňovače mléka po mlýnky na kávu!


Lepší způsob, jak začít den!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky