pondělí 27. března 2017

Odšťavňovač concept

Odšťavňovač concept

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lis využívá princip dvoufázového odšťavňování.


Ve větším množství je zvládne hlavně vertikální šnekový odšťavňovač. Bobule a lesní plody (angrešt, borůvky) – nejlepším odšťavňovačem pro toto ovoce je opět šnekový odšťavňovač , nejlépe vertikální. Kořenová zelenina – nepředstavuje problém pro žádný odšťavňovač , jen šťáva bude různě čirá. Ovocné šťávy a koktejly z ovoce vynikají nejen svou lahodnou chutí, ale především vysokým obsahem vitamínů, minerálů a dalších biologicky významných látek. Potěšte se lahodnou chutí 1 ovocné nebo zeleninové šťávy z odšťavňovače Concept.


Odšťavňovače Concept na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Naopak bychom se raději vyhnuli levnějším značkám jako Concept , Sencor nebo ECG. Tím však nechceme říci, že jejich výrobky jsou nekvalitní, nákup od známějších výrobců je však často jistější. Doba chodu – Praktický každý odšťavňovač má jistou maximální dobu chodu, kterou výrobce nedoporučuje překračovat.


Je to velmi dobrý šnekový odšťavňovač. Vyniká velkým plnicím otvorem a vede si skvěle na poli funkcí. Jeho mínusem je podprůměrná nádržka na dřeň a zejména nemožnost mýt části v myčce.


Už na pohled zaujme svou robustní konstrukcí a povedeným designem. Vybírat navíc můžete ze barevných provedení, snadno tak najdete to, jaké nejvíc zapadne do vaší kuchyně. Podpořte svoje zdraví přístrojem, který má o větší výtěžnost než běžné odšťavňovače. Připravte si například k snídani zdravé zelené smoothie nebo potěšte děti výbornými a výživnými ovocnými dezerty s jogurtem nebo tvarohem. Nový odšťavňovač značky Concept skvěle zapadne do Vaší kuchyně!


Neztrácejte čas ukládáním Vašeho parťáka do skříňky. Díky luxusnímu vzhledu, robustnímu a kvalitnímu zpracování se stane chloubou Vaší kuchyně. Do tmavého koutu už ho nikdy nedáte. Díky svému 72mm širokému plnicímu otvoru ušetříte spoustu času. Kiddies Kingdom Nuna Store.


Range of Nuna Products. Veškeré informace o produktu. Vďaka svojmu 72mm širokému plniacemu otvoru ušetríte veľa času. Nemusíte sa zdržovať zbytočným krájaním ovocia, zvládne aj celé plody.


Kvalitní čerstvý džus si připravíme doma v odšťavňovači Concept snadno a rychle. Je slabší v příkonu, ale má vysoký počet otáček a dvě rychlosti. Dopřejte si denně dávku vitamínů, podpořte svůj imunitní systém a doplňte energii. Tento odšťavňovač se může pochlubit označením SPECIALISTA NA RYBÍZ - kg této suroviny, ve které se nachází velké množství vitamínů, zvládne zpracovat za pouhé minuty. Díky fázovému procesu odšťavňování je ovoce či zelenina nejprve nadrcena a poté dochází k lisování = maximum čerstvé šťávy a minimum odpadu.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Je zárukou vysoké výtěžnosti a jednoduché obsluhy. Díky XXL otvoru pojme i celé plody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky