středa 15. března 2017

Lednice do auta

Teploměry do auta ) Hodnocení produktu:. V, Připojení do sítě 2V, kg. Tento chladící box do auta je opatřen vysoce kvalitní izolací a vnitřním i vnějším. Uchovávejte své jídlo a nápoje při správné teplotě - pořiďte si ledničku do auta ! Naší specialitou jsou vestavné kompresorové lednice do kamionu.


Lednice do auta - Campingaz.

Pokud se chystáte v parních letních dnech na dovolenou či celodenní výlet autem, rozhodně byste měli do kufru přibalit autolednici. Díky ní si vychutnáte svačinu a nápoje čerstvé a osvěžující. Jak se v nabídce autochladniček zorientovat?


Jakou lednici do karavanu vybrat? Při výběru plynové lednice je potřeba dávat pozor na provozní tlak plynu, ten vybíráme vždy podle regulátoru na plynové bombě (viz článek o plynu). Můžete si do ní pohodlně uložit potraviny nebo nápoje.


Budete mít tak vždycky občerstvení po ruce jak na cestách, tak i na místě. Do osobních automobilů nebo menších prostor se hodí spíše chladící boxy a autochladničky s objemem kolem litrů. Autochladničky nebo chladící boxy mají samozřejmě různé rozměry.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vybírejte z 8inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Chladicí box s napájením V nebo V zástrčky automobilů či lodí, nebo z běžné zásuvky 2V.


Je vybaven výkonným kompresorem s chladicím médiem a lze jej použít jak jako chladničku s teplotou – 10°C, tak i jako mrazicí box s teplotou až -20°C. Absorpční chlazení pracuje na principu, při kterém se plynné chladivo nejdříve pohlcuje a následně vypuzuje z pomocné kapaliny. Silný roztok amoniaku přichází z absorpční nádoby do varníku. Po zahřátí stoupají páry amoniaku vzhůru do kondenzátoru a slabý roztok amoniaku jde do trubice.


Ten by měl pohodlně dosáhnout od zapalovače do kufru auta. Hodí se i přihrádka, do které schováte kabely, pokud chladničku nepoužíváte. Chladničky s nižší hmotností bez problémů přenesete v ruce. Těžší modely by měly disponovat kolečky a výsuvnou rukojetí, za kterou je možné chladničku táhnout.


Kvalitní výběr lednic do auta za super ceny!

Produkty z oficiální CZ distribuce, pomůžeme Vám s výběrem na míru. Kupte ledničku do auta u ověřeného prodejce! V sekci lednice naleznete monoklimatické ledničky, mrazáky, chladničky do auta a chladící boxy.


Kombinované chladničky a lednice obsahují prostor pro chlazení potravin a oddělený mrazák. Monoklimatické chladničky mají pouze chladící část a nemají žádný mrazák. Gravitační držák do auta na ventilační mřížku. Vyrábíme téměř do všech aut.


Samostatné jsou bez mrazáku a kombinované jsou ty, které máme většina z nás doma, tedy nahoře lednice a dole mrazák. Pak tu ještě máme americké lednice , které jsou většinou velmi prostorné a mají dvě otevírací křídla. Pak tu jsou malé lednice , které se vejdou i do skříně.


Než se pustíme do organizace lednice , je vhodné upozornit na některé potraviny, které do lednice vůbec nepatří. Může tomu být z různých důvodů, buď surovině nevyhovuje chladný vzduch či vysoká vlhkost, nebo je její skladování v lednici zkrátka zbytečné a jen by zabírala drahocenné místo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky