pátek 17. března 2017

Sencor smf 2020wh

Különböző típusú habok készítésére kiválóan alkalmas. Egyszerűen kezelhető, a tejet percek alatt készíti el a kívánt módon. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


It also saves time and energy when preparing larger amounts of coffee. Zobacz inne Spieniacze do mleka, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Tekintsd meg a termék információit. Hőszigetelt külső borítás a jóvoltából, elkerülhetőek az esetleges égési sérülések. Veškeré informace o produktu. Spotřebič pracuje se dvěma nástavci, nástavcem na napěnění a nástavcem na míchání, které se uchycují bezkontaktně, pomocí magnetu.


Topná spirála je ukryta. Hasonlítsa össze az árakat! Chcete doručit zboží do Česka? Lowest Prices on Top Items. Free Shipping Available. Inspired by Trending Stories.


Napěňovač mléka Sencor je vhodný pro přípravu Latté, Cappuccina, Frappé a jiných nápojů na bázi napěněného nebo horkého mléka. Bay Gifts to the Rescue. Napěňovač má nepřilnavou povrchovou úpravu, tři plně automatické režimy provozu a dva snadno vyměnitelné nástavce. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Uporedi sa sličnim proizvodima. Ideāli piemērots, lai pagatavotu Cappuccino, Latte, Frappe vai vienkārši saputotu pienu. Za cenovku nedosahující ani hranice 1 0Kč zakoupíte solidně provedený napěňovač. Bohužel se mu ovšem nevyhnulo několik konstrukčních nedostatků.


Významným pozitivem je kromě již zmíněné ceny hlavně snadná manipulace. Přidat nový příspěvek do diskuze Lékárna. Vše pro zdraví a krásu na jednom místě Doprava až domů už.


Napeňovač má nepriľnavú povrchovú úpravu, tri plne automatické režimy prevádzky a dva ľahko vymeniteľné nástavce. Vaša adresa e-pošte neće biti objavl. Detailní popis produktu.


Predstavitev Opis artikla. Namenjen je za pripravo kav, kapučina, frapejev in tudi alkoholnih pijač, ki so izdelane z uporabo pene ali vročega mleka. Tejhabosító és melegítő Latté, Cappuccino, Frappé és más, habosított vagy meleg tej alapú italok készítéséhez Három teljesen automatikus üzemmód: - tejhabosítás melegítéssel (max. kapacitás 1ml, kb perc) - tejhabosítás melegítés nélkül (max. kapacitás 1ml, kb perc) - tejmelegítés habosítás nélkül (max. kapacitás 2ml, kb perc) Termosztáttal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky