čtvrtek 23. března 2017

Candy chladnička

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok. Automatické odmrazovanie chladničky Vstavaná kombinovaná chladnička Candy CKBBS 100. Chladící část je umístěna nahoře a nabízí čistý objem 1l. Vážení zákazníci, Vzhľadom na aktuálnu situáciu a veľké množstvo zákazníkov, ktorí denne navštívia našu predajňu sme sa rozhodli pozastaviť možnosť prevzatia tovaru na osobný odber a to až do odvolania.


Candy chladnička

Chladnička s mrazničkou výška 144. Její celkový objem je 1litrů. Pro pohodlné otevírání má prakticky zabudované madlo. Svým provedením a nenáročným designem skvěle zapadne do celkového designu místnosti a bez problémů se do ní.


Candy je zárukou nejen skvělého výkonu, kvalitního zpracování, ale i velmi povedeného designu. Nechte se zlákat kvalitou, šikovnou velikostí a rozumnou spotřebou. Jistě budete pozitivně kvitovat také tichý chod.


Candy chladnička

Prémiová kvalita a naše další Hvězda Itálie, to je Candy Puro! Chytrá chladnička s intuitivním displejem a beznámrazovou technologií No Frost je ta správná volba do každé kuchyně. Hlučnosť môžete ovplyvniť prostredím, v ktorom je spotrebič umiestnený. Menej hlučná sa bude zdať chladnička stojaca v tesnej blízkosti tlmiacich prvkov – koberec, závesy a podobne.


Lednice CANDY skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky. LED osvětlením, které má delší životnost a spotřebuje méně energie než klasické žárovky. Je to bežný, voľne stojací model, ktorý nevyžaduje žiadnu úpravu vášho interiéru. Akú spotrebu energie má kombinovaná chladnička s mrazničkou?


Vzhľadom na to, že je chladnička kombinovaná neustále v prevádzke, je pri jej výbere obzvlášť dôležité hľadieť na spotrebu elektriny. Lednice bez mrazáku neboli monoklimatická chladnička poskytuje větší kapacitu chladicího prostoru, nemusí se odmrazovat a hodí se zejména v případě, že již máte samostatný mrazák. Do študentského bytu, garsónky, na chalupu, do hotelov a penziónov, do práce alebo do jednočlenných domácností je tu drobná jednodverová chladnička s mrazničkou Candy CCTOS482WH od talianskeho výrobcu domácich spotrebičov Candy. Voľne stojaca chladnička Candy CCTOS 5XH má nerezové prevedenie a je vhodná do každej menšej domácnosti pre uchovanie potravín.


Candy chladnička

Dvojdverové chladničky predstavujú najobľúbenejšie modely, ktoré kombinujú chladničku a mrazničku v jednom. Ne vždy je potřeba velká chladnička s mrazákem. Do kanceláří, ubytovacích zařízení nebo do malých domácností bohatě postačí menší lednice s mrazicím boxem. Pokud nějakou takovou sháníte, jistě vás zaujme chladnička Candy CFO 1E. Tato kompaktní chladnička disponuje malými rozměry, ale velkým výkonem.


Nie vždy je potrebná veľká chladnička s mrazničkou. Do kancelárií, ubytovacích zariadení alebo do malých domácností bohato postačí menšia chladničky s mraziacim boxom. Ak nejakú takú zháňate, určite Vás zaujme chladnička Candy CFO 1E. Táto kompaktná chladnička disponuje malými rozmermi, ale veľkým výkonom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Registračné číslo obchodného registra v Monze a. Potraviny si uchovají svěžest a konzistenci mnohem déle díky nezávislým systémům chlazení vzduchu.


Díky technologii NoFrost není nutné spotřebič odmrazovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky