pátek 10. března 2017

Krabice na šaty

Když budete dělat pořádek, můžete si vzít na pomoc krabice KVARNVIK. Jsou vyrobeny z recyklovaného papíru ( ). Venkovní bílá strana je proplétaná, vnitřek je vyložen kostkovaným papírem. Klopové kartonové krabice na oděvy jsou díky svým rozměrům ideální spíše pro eshopy pro zasílání textilu poštou či kurýry. PACK SHOP BRATISLAVA dočasne uzatvorená pre nákupy.


Nákup cez e-shop bude naďalej fungovať s výnimkou osobných odberov, ktoré nebudú možné a budeme ich realizovať s dopravou prostredníctvom špedičných a kuriérskych služieb.

Box na šaty z päťvrstvovej vlnitej lepenky vrátane ramienka. Cena prepravného pri tomto výrobku bude stanovená individuálne po dohode so zákazníkom. Papírová krabice na šaty je vyrobena z pětivrstvé kartónové lepenky. Vhodnými materiály a kvalitní technologií je dosaženo maximální pevnosti obalu. Papírové krabice na šaty dodáváme v rozloženém stavu spolu s tyčí na ramínka.


Jejich složením je dosaženo požadovaného tvaru. This feature is not available right now. Please try again later.

Návojak vyrobit z krabice postýlku pro panenky. Chraňte své šaty před prachem i zmačkáním. Cestovní a úložné obaly na oděvy najdete u nás. Rychle, pohodlně a na jednom místě. Opasok na svadobné šaty oživí aj jednoduché svadobné šaty.


Je výborným a originálnym doplnkom na svadobné šaty. Obaly na obleky a šaty s kvalitním zipem, úchyty a průhledem pro rychlé rozlišení uložených oděvů oceníte i při cestování, obaly na povlečení a přikrývky lze uložit do. Moderní stojan na šaty v provedení chrom v kombinaci s bílým plastem. Tento stojan na šaty má navíc velmi praktický odkladač na boty, krabice , apod.


Když věnujete svému oblečení trochu času teď, ušeříte spoustu času v budoucnu. My máme vše, co potřebujete, abyste si šatní skříně a zásuvky dokonale uspořádali. Podívejte se na naše úložná řešení a organizéry na oblečení, jako jsou výsuvné podnosy, krabice a závěsné úložné díly. Klopové krabice na oblečení RAJABOX pro zasílání či uskladnění oděvů, na obleky, saka, šaty , kalhoty, bundy či větší šatstvo jako jsou kabáty a objemné šaty.


Mezi obaly na oblečení naleznete základní druhy obalů - obaly na obleky a úložné boxy na oblečení. Obaly na oblek jsou vyrobeny z netkané textilie nebo plastu a poskytují tak dobrou ochranu před nečistotami, moly a jinými škůdci, prachem. Zavírání obalu se provádí pomocí zipu, který je na přední straně.


Stanovuje nároky na materiály a konstrukce krabic a přebalů (košilek), významné pro ochranu, stálost a trvanlivost uložených dokumentů.

Klopové kartóny na odevy sú vďaka svojim rozmerom ideálne skôr pre eshopy na zasielanie textilu poštou či kuriérom. Na tričká, mikiny, blúzky, svetre, na obleky, šaty či krabice na obuv, klobúky a iné artikle do cca kg vystačí trojvrstvová vlnitá lepenka. V našom eshope nájdete tiež viac rozmerov trojvrstvových.


Kazeta na šití, krabice na šití, dřevěný košík na šicí potřeby, box na šicí potřeby, rozkládací – úložný box, box na drobnosti v stylu VINTAGE. Kartónová krabica na šaty s ramienkom (60x50x1cm) Primárne karty. Kategória: Kartónové krabice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky