čtvrtek 30. března 2017

Vestavná myčka 60

Oproti volně stojící myčce je zabudovaná přímo v kuchyňské lince, která tak působí jednotným dojmem. Zajímá vás, kolik energie spotřebuje vestavná myčka za jedno mytí a zdali je lepší skrytý, nebo viditelný ovládací panel? Bosch SMI46KS03E je vybavena všemi standardními programy mytí včetně šetrného programu pro skleničky, automatického programu a nechybí ani možnost rychlého umytí čerstvě znečištěného nádobí. Vestavná myčka spotřebuje 7–litrů vody za jedno mytí.


Je to až 7× méně oproti mytí pod tekoucí vodou z baterie, kdy spotřeba dosahuje až litrů.

Spotřeba energie vestavné myčky nádobí cm. Ať již zvolíte vestavnou s panelem, nebo plně vestavnou myčku, vždy získáte perfektní výsledky a nejlepší možnou energetickou spotřebu. Skvělá myčka nádobí, jež ulehčí práci, ušetří vodu i energie a postará se o bezvadně čisté nádobí. Nabízí mnoho různý chytrých programů mytí i sušení a navíc je extrémně tichá. Především kvůli kvalitě mytí a sušení.


Mají ale i plno programů a dobré zpracování – AEG je ve zpracování trochu lepší. Nejběžnějším typem vestavných myček jsou spotřebiče o šířce cm.

Pokud se tedy nemusíte při zařizování kuchyně potýkat s nedostatkem prostoru, je pro vás šedesáticentimetrová myčka jednoznačnou volbou. Dnes je již neodmyslitelným pomocníkem v domácnosti. Přečtěte si, kteří výrobci vestavných myček patří mezi zákazníky k nejvyhledávanějším. Přehledné ovládání a snadnou kontrolu celého mycího programu nabízí vestavné myčky s přiznaným ovládacím panelem, který zůstává jako jediná část myčky viditelný i při vestavění do kuchyňské linky. To zajisté ocení každý, kdo má rád praktičnost.


Recenze) S funkcí SprayZone v myčce nádobí AEG očekávejte výjimečné výsledky. Tato funkce aktivuje samostatnou zónu, která je určena speciálně pro nádobí s odolnými nečistotami. Recenze) Systém GlassCare u pokročilých myček nádobí AEG nabízí při mytí speciální péči o sklo. Křehké sklenice vždy zafixuje, a tak jim zajistí dokonalou čistotu i ochranu pr. Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte.


Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Po stisknutí tlačítka autoProgram, kontroluje aquaSenzor míru zašpinění vody a řídí, kdy a kolik čisté vody se má přidat, jakož i teplotu mycí vody. V průběhu mytí promítá na podlahu červený světelný paprsek. Když je nádobí umyté, barva se změní na zelenou.


Recenze) Pět sprchovacích rovin a satelitní rameno s dvojí rotací zabezpečují nejdůkladnější umytí jakéhokoliv nádobí. Voda se dostane v přeplněné myčce do každého koutu i mezi.

S programem AutoSense bude každé mytí přizpůsobeno množstí nádobí a jeho znečištění. Jedinečné prvky SoftGrip zajišťují pevné přichycení nožiček a podstav vše. Naše technologie má až třikrát lepší pokrytí.


Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele. Plně integrovaná myčka Whirlpool WIP4O32PGE disponuje praktickými programy mytí. O snadné nastavování se postará inteligentní senzorová technologie 6. Doporučená maloobchodní cena (vč. DPH bez PHE) Přidat ke srovnání vý. Mimo jiné je myčka vybavena dětským zámkem nebo funkcí odložený start.


Tato myčka se stane užitečným pomocníkem v každé domácnosti. Disponuje bezdotykovou technologií SmartTouch, díky které prostřednictvím NFC snadno propojíte spotřebič s vaším mobilním telefonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky