pátek 31. března 2017

Plynový vařič meva solo 2153 jednohořákový

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Detailní popis produktu. Campingový vařič Vám poslouží nejen pro turistické účely k přípravě pokrmů.


Popis: Jednohořákový vysokotlaký vařič pro přímé připojení na Kg propan - butanovou láhev. Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů.

Doprava: zdarma = 6Kč. Jednohořákový campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Výrobce Ostatní značky, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce Ostatní značky. Videa, návody, diskuse.


Tato lahev není součástí výrobku. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.

V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Vysokotlaký kempingový plynový vařič jednohořákový. Neohodnoceno Značka: Meva. Jednoduchá instalace a vysoce kvalitní provedení.


Plynový vařič jednohořákový na malou PB lahev Meva Solo. MEVA - vařič jednohořákový Solo. Turistický plynový vařič s ventilem 5kW GEKO. Na dotaz 5Kč bez DPH.


Kvalitní turistický vař. Jedete do přírody, ale nechcete si lámat hlavu s ohništěm nebo pro to nejsou podmínky. Propan-butanový vařič je osvědčenou klasikou, kterou jen vyložíte z auta a je připravená k použití. Free Shipping A vai lable. Jednohořákový vařič Meva Solo je připojený přímo k 2kg propan-butanové lahvi, která není součástí balení.


Fill Your Cart With Color today! Zobrazit v plné velikosti.

Rybářské potřeby - navijáky, udice, pruty. Určený na vaření a ohřívání pokrmů. Meva kempingový vařič Solo jednohořákový je na láhev propan butan kg. Zavětrovací deska z nerezavějící o­celi. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Vařič Meva Atos - piezo. Cena s DPH: 5Kč: Cena bez DPH: 42Kč: Obvyklá cena s DPH: 4Kč: Ušetříte-Kč: Dostupnost: Skladem do hodin: Ks. Získejte informace o dostupno.


Tento model je velmi jednoduchý na obsluhu a připojení k bombě nevyžaduje žadné další doplňky. Nejlevnější Meva SOLO akční ceny - Levné Meva SOLO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky