pondělí 13. března 2017

Myčka electrolux chyba 30

Chyba v myčce nádobí Electrolux I30? Nebojte se, problémový kód vám pomůže rychle najít příčinu poruchy. Je nutné zkontrolovat, zda myčka netečená, a případně vyhledat místa, kde došlo k úniku. Zkontrolujte filtr odpadu a dráhu odtoku pro zablokování. This feature is not available right now.


Please try again later. Měla jsem něco podobnéh na jaře, myčka Electrolux , chyba i30. Včera nám vyskočila chyba 30. Je to vyplavení, to znamená, že na spodku myčky je voda. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Genuine Electrolux Spare Parts. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You! Vacuum Parts and Accessories.


High Quality, Low Price Guarantee. Free Shipping Available. Check Out Electrolux on eBay. Fill Your Cart With Color today! Dobrý den, myčka normálně zapnout jde, dokonce se i rozjede program, avšak v průběhu naskočí chyba I- což oznamuje chybu spojenou s možným vytopením, ale všechny hadice i filtry jsme vyčistili.


Takže pak je chyba někde v elektrice - snímač hladiny nebo pak v trubkách ve zdi. Poptávám opravu vestavěné myčky Electrolux ESL 620. Myčka se po zapnutí neplní vodou a mycí program vůbec neprovádí. Při otevření signalizuje chybu - rychlé blikání kontrolky programu Studený předoplach.


Prosím o nabídku včetně orientačního nacenění. Myčka chvíli jede, napouští vodu a pak zahlásí chybu - jednou zazní přerušovaný zvukový signál. V myčce je voda, lze ji vypnout a po zapnutí svítí kontrolka zvoleného programu. Dvířka zavřu, myčka provede celý program v pořádku až do konce. Další až nové mytí.


Všechno co se týče vody odtok i přivod jsem zkontroloval a zkoušel jsem trochu vody nalet ručně a myčka vodu vypustila,takže jen nenapouští. Ukazuje chybu ia i10. Co ještě zkontrolovat,nevyznate se někdo v tom.


Vy zatím můžete maximálně využít svůj volný čas Skvělá integrace a intuitivní ovládání: kombibuje tlačítka a jednoduchý otočný ovládací knoflík Funkce odložený start: myčku lze naprogramovat tak, aby dal. Mycka electrolux chyba iStav. Praha-západ) Popis zadání.


Hlasi to chybu i3 skoci cyhba a jako by cerpadlo porad jelo a cerpalo vodu, prit. Závada: - chyba - když se týden myčka nepoužije je možné pustit 1. Myčka (model electrolux esl 650r) přestala z ničeho nic mýt, podle návodu je chyba. Máme myčku AEG Electrolux , a od včera nám hlási chybu – na displayi bliká: , 30. Podľa návodu to znamená, že sa aktivovala ochrana proti vytečeniu vody a vraj máme zavolať niekoho zo servisu.


Lenže podľa návodu by v takom prípade myčka zastala ešte pred vypúšťaním vody, čo u nás ale nebolo,. Vestavné myčky ELECTROLUX na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Dle návodu chyba s přítokem vody.


Zkusil jsem vše vyčistit, vše zkontroloval ale problém jsem sám neodstranil. Musel jsem kontaktovat linku BEKO a objednat servis. Hadici během 20min vyměnil a myčka jede.


Druhou alternativou co.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky