čtvrtek 11. ledna 2018

Wok na indukci

Zaujme svou kvalitou, kterou dokládá vrstvý povrch, který je označený jako Titanium Excellence. Samotné dno dále využívá velmi silnou vrstvu nerezové oceli, která má vliv na dobré rozložení i přenos tepla. WOK pánev by neměla chybět v žádné kuchyni.


Můžete zvolit moderní pánev, se kterou můžete vařit i na indukci nebo tradiční pánev s kulatým dnem určenou jen na otevřený oheň. Také máme v nabídce pánev wok s poklicí, která je velmi praktická na dušení.

Pokrmy se ve woku pohodlně míchají. Nepřilnavý povrch je na nádobí nanášen v pěti vrstvách a vypalován při teplotě vyšší než 400°C. Dokonale se tím spojí s tvrzeným podkladem a. Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci , grilovací pánev, pánev wok , pánev na palačinky atd.).


Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv.


Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni.

Někdy se jí sice říká čínská pánev, ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa. TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě! Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů.


Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Vykouzlete si exotické pochoutky a ohromte vaše přátele vaším kuchařským umem! Wok je vhodný i na indukci , což z něj dělá moderní a praktické nádobí.


Vybírejte si Wok pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pánev WOK je perfektní pomocník při přípravě domácí číny, asijských i dalších pokrmů. Luxusní wok z prvotřídní nerezavějící sendvičové oceli je vynikající pro smažení, vaření i napařování při přípravě asijských pokrmů. Kuchyně a jídelna Vaření Pánve Odebrat filtry. WOK na indukci Odebrat vše.


Díky třívrstvému sendvičovému. Nerezová pánev wok Beka Asia s titanovou nepřilnavou vnitřní povrchovou úpravou úpravou vhodná pro všechny druhy ohřevů včetně indukce a trouby. Vybírejte si Pánve na indukci podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Pokud potřebujete pánev wok na indukci , můžeme vám doporčit všechny s výjimkou Tescoma SmartCLICK, kterou uživatelé na indukční sporáky nedoporučují.

Wok pánve jsou velice oblíbené, protože dovolují přípravu různých směsí jakožto plnohodnotných jídel, aniž byste museli použít další nádobí. Tento model je tvořen z hliníku, který má ty nejlepší tepelné vlastnosti ze všech materiálů. Radíme se s výrobci: Na slovíčko o Fabini nádobí. Jaké vlastnosti by mělo mít kvalitní nádobí?


A jak je udržovat, aby vám sloužilo roky? Pánve wok jsou ideální na přípravu exotických jídel, kde potřebujeme různou intenzitu žáru ve středu a na okraji pánve. Skvěle se hodí také pro přípravu těstovin a polévek. Většina wok pánví se hodí i pro vaření na indukci.


Palačinkové pánve jsou jako stvořené pro přípravu palačinek, omelet nebo indických placek. Proto si uchová hodně vitamínů. Pořiďte si pánev wok a dopřejte zdravé a chutné jídlo vám i vašim blízkým.


Pánev wok využijete nejen pro asijskou kuchyň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky