úterý 23. ledna 2018

Beko hisg 64220 s

Explore our innovative range of products dedicated to help you live healthier. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Nierówny płomień po odpaleniu gazu.


Przyłącze gazowe z sieci.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nincs kifogyott öngyújtó, törött gyufaszál, vagy bedöglött gázgyújtó. Csak Te a tűzhelye s a készülő finomságok.


Ovláda sa pomocou otočných tlačidiel umiestnených vpredu. Tulajdonságok: Gas Safety : Mind emberek vagyunk. Beko Főzőlap boltok, képek. Integrované zapaľovanie.

Sú integrované do elektrického zapaľovania a poskytujú maximálnu bezpečnos. Má šírku 60cm, disponuje štyrmi horákmi a čiernym sklom. Ovládání je umístěno vpředu prostřednictvím otočných voličů v nerezovém designu.


Otočné knoflíky disponují integrovaným zapalováním. Order Now For Next Day Delivery! Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty. Kuchynské domáce spotrebiče za akciové ceny, najlacnejšie varné dosky na Slovensku!


Manuálne ovládanie varných zón je doplnené integrovaným zapaľovaním, vďaka ktorému jedným pohybom zapálite plynový. Veľmi oceníte aj ľahké a rýchle čistenie, čo umožňuje predovšetkým povrch dosky. Ten sa pri varení nezahrieva a vyliate potraviny. Doska je vybavená integrovaným zapaľovaním.


To znamená, že zapaľovanie je veľmi jednoduché a bezpečné. Okrem toho je doska vybavená aj bezpečnostnou poistkou. V prípade zhasnutia plameňa sa prívod plynu zastaví.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!

A tűz gyorsan és egyenletesen melegíti fel az ételeket. S ha szeretnél, wok vagy grill ételeket is készíthetsz rajta. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Noriu gauti pranešimą, kai prekė bus p. Na bílé desce z tvrzeného skla se nachází plynové hořáky, které se ovládají pomocí integrovaného zapalování v knoflíku. Je vybavena mechanickým ovládáním.


Zapalování je integrované v tlačítku, takže zapalování bude pohodlné a jednoduché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky