pátek 12. ledna 2018

Redukční ventil na co2

Abyste mohli použít ventil s ohřevem, je třeba mít svařovací zdroj vybavený svorkovnicí či konektorem pro připojení ohřevu. Rozdíl mezi redukčními ventily pro COa redukčními ventily pro argon (směsný plyn) je pouze v převlečné matici, která slouží k připojení redukčního ventilu na tlakovou lahev. Redukční ventil COmini. V balení najdete i potřebnou rychlospojku s průměrem mm.


Kvalitný redukční ventil na CO2. Ventily pro COse dělí na redukční ventily, které redukují tlak z láhve a na jehlové ventily, které jemně dolaďují množství plynu, který bude proudit do akvária.

Dále se mezi ventily řadí elektromagnetické ventily , které zastavují přívod COdo akvária v noci, kdy není nutné COpro rostliny dodávat. Lahvový redukční ventil pro CO2. Ventil je vybaven vstupním manometrem (pro tlak v lahvi) a výstupním plovákovým průtoko. Pro každý druh plynu používáme jiný redukční ventil. Z oblasti svařování známe zejména redukční ventily určené pro plamenové svařování a řezání (kyslík, acetylen) nebo redukční ventily pro tzv.


CO, Argon, Helium, směsné plyny, formovací plyny, apod). V našem internetovém obchodě máte možnost zakoupit redukční ventily pro CO, kyslík a acetylen s rozdílným průtokem a vstupním závitem. COredukční ventil se dvěma manometry W21.

Sodastream při použití redukce. Dva manometry sledují tlak v lahvi a výstupní tlak. Sinop Ventil redukční COdvojitý. Hodí se k hasícímu přístroji kg, nebo k jakékoliv jiné normalizované COnádobě.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ventil je vyroben z kvalitního NEREZOVÉHO MATERIÁLU a splňuje nejnáročnější kritéria pro používání v medicíně a zdravotnictví.


Nabízíme lahve na Argon, acetylen, dusík, kyslík, oxid uhličitý, atd. Free Shipping Available. Buy Coventil on eBay.


POUŽITÍ Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je určen pro snížení tlaku plynů, získaných přímo z láhve nebo z baterie lahve na požadovaný provozní tlak. Přesto se použití kyslíkového ventilu na argon a naopak nedoporučuje. Některé plyny vyžadují ventil se zcela atypickou přípojkou.


Mini verze (pouze menší rozměry, výkon a použití stejné). Nejlevnější redukční ventil na trhu i přesto ale dlouhá životnost. Vyzkoušeno mnoho let v provozu!


Nabízíme i náhradní díly jako manometry, těsnění, redukce, vstupní matice atd.

Looking For CoVentil ? We Have Almost Everything on eBay. V nabídce máme i láhev s mixem COa argonu. Pro snížení vysokého tlaku na cestě z láhve do svářecího aparátu je pak nutné použít redukční ventil.


Vzhledem k tomu, že pro každý druh plynu je třeba jiný typ těchto ventilů, obsahuje náš sortiment velký výběr tak, abyste našli vše, co potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky