úterý 30. ledna 2018

Gorenje fhe 302 w

Stock and Ready to Ship. Order By 9pm For Next Day Delivery! Free Shipping Available. V nabídce funkcí postrádá na rozdíl od konkurence například nenámrazový systém, v kategorii základních parametrů se ale drží velmi dobrých hodnot, jak v otázce výkonu mrazení, tak v. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Gorenje FHE 3W : Amazon.


Vrata iz jeklene pločevine zagotavljajo kakovost in daljšo uporabnost skrinje. To znamená, že se hodí do větších domácností, kde je potřeba doplňkový mrazák. Během jednoho dne přitom zvládne zamrazit až kg potravin a akumulační doba v případě výpadku.


GORENJE FHE 3W od 31€ - Heureka. Find great deals on eBay for gorenje and gorenje fridge freezer. Pre rýchle zmrazenie väčšieho množstva čerstvých potravín. Primerjaj s podobnimi izdelki.


KUPI ZDAJ, PLAČAJ KASNEJE ponudb. V spletni trgovini dodaj izbran izdelek v košarico. Mrazák disponuje drátěnými koši a vnitřním osvětlením. V případě vysoké teploty se rozsvítí světelná kontrolka. Poslat příteli Porovnat zboží tisk.


Zboží je na e-shopu momentálně vyprodáno. Nemáte dost místa k uložení mražených potravin a hodil by se vám další prostor k jejich komfortnímu skladování? Teplotu v mrazničce lze snadno regulovat s pomocí jednoduchého elektronického ovládání v přední části spotřebiče.


Gorenje fhe 302 w

Chcete vedieť, či je cena 3€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Hasonlítsa össze az árakat! Nettó térfogata 290 liter és 3 kosárral van ellátva a rendszerezés megkönnyítéséért. Mraznička disponuje drôtenými košmi a vnútorným osvetlením.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. V prípade vysokej teploty sa rozsvieti svetelná kontrolka. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Truhlicová mraznička FHE302W. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Okvirna cijena dostave: 15Kn Točna cijena dostave se izračunava prilikom završetka narudžbe. Dostava Zagreb s uslugom unošenja - 1kn neovisno o broju uređaja. Skip to the end of the images gallery. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky